Sommerland

You are here

Velkommen til sommerland BonBon-Land – det sjoveste sommerland på Sjælland

 

Glæd jer til et besøg i vores supersjove og skønne forlystelsespark og sommerland med mere end 50 forlystelser fordelt over alt i den grønne park. Her er både noget til de helt små og til de helt store. I kan prøve forlystelserne lige så meget I overhovedet har lyst til, når I blot har betalt indgangen. Og hvis I køber billetterne online, inden I kommer til BonBon-Land, er der penge at spare.

Glæd jer til en dejlig dag i vores sommerland

Vi har masser af underholdende ting at byde på i BonBon-Land. Udover vores mange forlystelser har vi masser af hyggelige spisesteder, isbarer, slikkiosker, kaffebar, en fantastisk 4D biograf med spændende film, legepladser, grønne områder og meget, meget mere. I kommer IKKE til at kede jer!

Hvis I foretrækker jeres egne madpakker, kan I også medbringe disse og nyde dem rundt omkring i parken, hvor der er opstillet masser af borde og stole. 

Et fuldstændigt gakket sommerland

Sommerland BonBon-Land er kendt for sine gakkede bonbon-dyr, der oprindeligt blev opfundet til slik, bolsjer og vingummier (se BonBon-Lands historie). Disse helt igennem sjove dyr ses overalt i parken, og vi betragter derfor os selv som en vaskeægte themepark. Du kan fx tage en tur i Søløven, hvor du får en (lille) jordomsejling i verden, som den ville se ud, hvis den var bygget op af BonBon-dyr. Besøg fx det Skæve tårn i Pizza, Det Vilde Vest og meget mere. Også i vandrottens kloaksystem er der fyldt med sjove BonBon-dyr, som højst sandsynligt vil få dig til at trække på smilebåndene.

Masser af forlystelser til alle

Hovedsagen er dog vores forlystelser. Vi har alt fra svingture, sejlture, gyngeture, hoppeture, rutscheture og køreture – med andre ord: Alt det man kan forvente af et herligt og sjovt sommerland. Du kan få masser af fart på og sus i maven (hvis du altså tør) i nogle af vores hæsblæsende forlystelser, som fx Svend Svingarm, Vild-Svinet og Hankatten. Eller du kan nyde nogle lidt mere rolige ture, fx i Bæverrafting, Andebådene eller Mågeklatterne. Og når det hele er overstået, og du ikke orker mere sjov, så tag en slapper i forlystelsesparken enten i vores spisesteder eller måske på et af vores grønne områder med en is.

Vi glæder os til at se dig i vores sommerland!

 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu