Handicappolitik

I BonBon-Land ønsker vi, at alle vores gæster får en god dag. Naturligvis også dig, der har et handicap. I vores handicappolitik har vi derfor beskrevet, hvad vi gør, for at du skal opleve så få udfordringer under dit besøg som muligt. Vi har også beskrevet, hvornår vi, af hensyn til din sikkerhed, har vurderet det nødvendigt at indføre regler og begrænsninger.

Entré og Ledsagekort

Hvis du har et ledsagekort eller dokumentation for bevilling af ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer eller et medlemskort fra Dansk Blindesamfund, kan du med sæsonkort eller handicapbillet gratis få én ledsager på mindst 15 år med ind. Ledsagekortet vises i vores entré og Servicecenter.

Handicapvenlige faciliteter

  • Vi har ca. 50 handicapparkeringspladser tæt på indgangen – husk synligt handicapparkeringskort i forruden og husk at betale for parkering via vores QR-koder rundt omkring i parken
  • Har du brug for en kørestol? Henvend dig blot i Servicecenteret (depositum på 100 kr.). Kørestole kan ikke reserveres på forhånd
  • Alle vores spisesteder og ishuse har handicapvenlig adgang
  • Der er handicapvenlige toiletter ved Annas Mokka og Slaraffenland.

Vis Hensyn-armbånd

Når du er handicappet og ønsker at prøve vores forlystelser, kan du og dine ledsagere henvende jer i Servicecenteret og få påsat Vis Hensyn-armbånd. Vis Hensyn-armbåndet gør det muligt for vores personale at være ekstra opmærksomme på, at du kan have nogle særlige behov, vi skal forsøge at tage hensyn til.

For at kunne få et Vis Hensyn-armbånd SKAL du vise et ledsagekort eller dokumentation for bevilling af ledsagekort fra Danske Handicaporganisationer eller et medlemskort fra Dansk Blindesamfund. 

Der gives IKKE Vis Hensyn-armbånd til gæster med ADHD/autisme/andre diagnoser, medmindre du har et ledsagekort. 

For at sikre, at du har den nødvendige hjælp i tilfælde af evakuering, skal gæster med Vis Hensyn-armbånd altid have mindst én ansvarlig ledsager på mindst 15 år med i forlystelserne.

I nogle forlystelser kan den ansvarlige ledsager, efter aftale med operatøren, vente uden for forlystelsen.

Gæster med handicap skal bære et rødt armbånd

Ledsagere på mindst 15 år skal bære grønt armbånd

Ledsagere under 15 år skal bære gult armbånd.

Særlige fordele for dig

Vis Hensyn-armbåndet giver dig mulighed for at tage op til 4 ledsagere med Vis Hensyn-armbånd med i forlystelserne.

Med Vis Hensyn-armbåndet kan I ved de fleste af vores forlystelser undgå at stå i kø – I må nemlig gå ind via udgangen til alle forlystelser undtaget: Hankatten, Pelle Piratsprøjt, Prærie Expressen og Rejen (se skema). Ved disse forlystelser skal den almindelige indgang benyttes.

Efter endt tur kan du gå ud og prøve en anden forlystelse. Du er velkommen til at komme tilbage senere og få en tur mere.

Vigtige sikkerhedsregler

I BonBon-Land har vi altid fokus på din og vores øvrige gæsters sikkerhed. Derfor skal alle vores gæster altid overholde nedenstående, generelle sikkerhedsregler:

  • Du skal følge anvisningerne fra personalet
  • Du skal følge restriktionerne på skiltene ved forlystelserne
  • Hvis du ikke kan anvende sikkerhedssystemet efter hensigten, må du ikke benytte den pågældende forlystelse
  • Du skal, ved egen eller din ledsagers hjælp, uden problemer kunne stå af og på forlystelsen samt benytte evakueringsveje
  • Ved nogle af vores forlystelser er det strengt nødvendigt, at du er selvbjærgende. Det gælder disse forlystelser: Bæver Rafting, Hankatten, Rejen, Søløven, Vandrotten, Viktor Vandorm og Vildsvinet. Evakueringsvejene i disse forlystelser er lange og/eller svære at benytte, hvorfor det er strengt nødvendigt, at du har fuld funktion og normal styrke i begge arme og ben.

Vi håber, du får en god dag i BonBon-Land. Har du spørgsmål eller støder du på problemer under dit besøg, skal du blot henvende dig i Servicecenteret.

 

 

Solsikkesnoren

BonBon-Land er tilsluttet Solsikkesnoren. Solsikkesnoren erstatter ikke vores armbånd eller andet i denne politik. Du kan eventuelt læse mere HER.

Kom og oplev vores sjove univers

Kom og oplev vores sjove univers

Online

199 - 319 kr.