Privatlivspolitik

I. HVEM ER DE DATAANSVARLIGE FOR BEHANDLINGEN AF MINE PERSONOPLYSNINGER?

De virksomheder, der er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger, er BonBon-Land A/S, der driver BonBon-Land med hjemsted på Gartnervej 2, 4684 Holmegaard, Danmark, og Parques Reunidos Servicios Centrales, S.A., med hjemsted på Paseo de la Castellana 216, 16. etage, 28046, Madrid, Spanien. Virksomhederne handler hver især individuelt som dataansvarlige og sammen som fælles dataansvarlige (de "dataansvarlige").

Hvis du har sp√łrgsm√•l om behandlingen af dine personoplysninger, eller hvis du √łnsker at anmode om relevante dele af aftalen om f√¶lles dataansvar mellem de dataansvarlige, bedes du kontakte os p√• post@bonbonland.dk.

II.- MED HVILKET FORM√ÖL OG P√Ö HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

De dataansvarlige behandler dine personoplysninger til de form√•l, der er anf√łrt nedenfor, hvorigennem du har givet dine personoplysninger:

I. Behandling af dit k√łb af produkt og/eller tjenesteydelse

II. Vi behandler dine personoplysninger for at administrere din booking og behandle betalingen for det produkt du √łnsker at k√łbe eller det arrangement, du √łnsker at arrangere, og sender dig en bookingbekr√¶ftelse, en bookingkvittering og den relevante dokumentation for fejringen af dit arrangement pr. e-mail. Vi vil ogs√• bede om din f√łdselsdato for at sikre, at du er mindst tretten (14) √•r gammel. Hvis du ikke er det, skal vi anmode om dine for√¶ldres/v√¶rges samtykke til behandling af dine personoplysninger i henhold til dansk databeskyttelseslovgivning. Hvis du p√• tidspunktet for bookingen af dit bes√łg har gjort brug af kampagner, der er underlagt s√¶rlige betingelser, skal du v√¶re opm√¶rksom p√•, at vi kan bede dig om at freml√¶gge dokumentation til bekr√¶ftelse af din berettigelse til disse kampagner (f.eks. ID-kort osv.). Under disse omst√¶ndigheder vil disse yderligere oplysninger ikke blive gemt af de dataansvarlige. Vi behandler dine personoplysninger for at behandle (pr. telefon eller e-mail) dine anmodninger om oplysninger, der er sendt til de dataansvarlige, og eventuelle h√¶ndelser eller krav i forbindelse med dit k√łbte produkt og/eller din k√łbte tjenesteydelse samt for at kontakte dig pr. e-mail, sms eller telefon for at informere dig om omst√¶ndigheder, der kan p√•virke dit bes√łg (f.eks. vejrforhold, sikkerhed, folkesundhedssp√łrgsm√•l osv.). Hvis du med henblik p√• at tilpasse dit arrangement (f.eks. ved at udarbejde de menuer, der kan serveres under dit arrangement) giver oplysninger om eventuelle f√łdevareallergier og/eller intolerancer, skal du sikre dig, at du ikke giver disse oplysninger sammen med personoplysninger, der kan identificere den/de relevante person(er), der er ber√łrt af s√•danne intolerancer eller allergier, da de dataansvarlige ikke vil behandle s√•danne oplysninger p√• et personligt grundlag. Retsgrundlag: Disse behandlinger vil blive udf√łrt i forbindelse med vores kontrakt med dig om det bookede arrangement (k√łbsbetingelser og vilk√•r), jf til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1. Hvis du ikke giver os dine personoplysninger, kan vi ikke behandle din booking. Hvis du med henblik p√• at tilpasse dit arrangement (f.eks. til udsmykning af eventlokalet) frivilligt giver personoplysninger om et barn under atten (18) √•r (fornavn og efternavn), erkl√¶rer du, at du er hans/hendes far, mor eller v√¶rge og giver dit udtrykkelige og informerede samtykke til at behandle hans/hendes personoplysninger til ovenn√¶vnte form√•l.

III. Kundeservice

 

Vi behandler dine personoplysninger og de oplysninger, der er indeholdt i din foresp√łrgsel (pr. telefon, online-formular eller e-mail), for at behandle og besvare dine anmodninger om oplysninger om vores produkter, tjenester og/eller arrangementer, forslag, h√¶ndelser i forbindelse med k√łb af dine produkter, tjenester eller arrangementer samt eventuelle erstatningskrav p√• alle m√•der, herunder elektronisk (e-mail og telefon). Derudover vil vi under bookingprocessen bede om din f√łdselsdato for at sikre, at du er mindst atten (18) √•r gammel. Dette er n√łdvendigt, fordi vi i henhold til den europ√¶iske lovgivning om databeskyttelse skal indhente samtykke fra dine for√¶ldre/v√¶rger for at behandle dine personoplysninger, hvis du ikke er over atten √•r. Hvis din foresp√łrgsel vedr√łrer et produkt, en tjenesteydelse eller en begivenhed, som du har k√łbt, kan vi ogs√• sp√łrge dig (som en del af kundeserviceprocessen) om specifikke oplysninger om dit k√łb (transaktionsoplysninger, din billet, k√łbsdato, type produkt, der er k√łbt osv.)

Retsgrundlag: Ved at kontakte de dataansvarlige via en af ovenn√¶vnte metoder accepterer du udtrykkeligt, at dine personoplysninger kan behandles til dette form√•l. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at f√łlge den procedure, der er beskrevet nedenfor i afsnittet "Hvad er mine databeskyttelsesrettigheder?" i denne privatlivspolitik

IV. Unders√łgelser blandt kunder

Hvis du k√łber et af vores produkter eller tjenester (herunder et af vores arrangementer), vil de dataansvarlige sende dig unders√łgelser, der har til form√•l at f√• indsigt i hvor tilfredse vores kunder er med vores produkter og/eller tjenesteydelser, herunder deres oplevelse med disse, give vores kunder mulighed for at komme med forslag, og give os mulighed for at foretage markedsunders√łgelser og analyser (kvantitative og kvalitative) via enhver metode (herunder e-mail, SMS, telefonopkald). Dette med form√•l om at f√• indsigt i vores positionering i branchen og sandsynligheden for, at vores kunder vil k√łbe vores produkter og/eller tjenester igen.

De dataansvarlige behandler udelukkende de n√łdvendige data for at fuldf√łre denne proces: e-mailadresse eller telefonnummer og eventuelle ikke-personlige oplysninger, der er indsamlet i de unders√łgelser, som du har besvaret. Til dette form√•l vil de dataansvarlige behandle de personoplysninger, der er strengt n√łdvendige til dette form√•l, navnlig din e-mailadresse eller dit telefonnummer, som du har oplyst p√• k√łbstidspunktet, og de ikke-personlige oplysninger, der indg√•r i de unders√łgelser, som du har besvaret.

Retsgrundlag: Denne behandling er baseret p√• de dataansvarliges legitime interesse i at f√• feedback fra kunderne vedr√łrende de produkter og tjenesteydelser, de har k√łbt, deres behov og forslag, for at f√• indblik i deres tilb√łjelighed til, at k√łbe s√•danne produkter og/eller tjenester igen eller andre lignende produkter og/eller tjenesteydelser, som vi tilbyder i forbindelse med fritids- og hotelbranchen, vores √•rskort, arrangementer og aktiviteter samt vores position i branchen, for at identificere omr√•der, hvor vores produkter og/eller tjenesteydelser og vores kunders oplevelse kan forbedres, og for at tr√¶ffe interne beslutninger om planl√¶gning af vores forretningsaktiviteter. Vi mener ikke, at vores kunders interesser og grundl√¶ggende rettigheder og frihedsrettigheder undermineres, da vi udf√łrer denne behandling som en del af vores kontraktlige forhold med vores kunder som f√łlge af deres k√łb af vores produkter og/eller tjenesteydelser. Vi anvender personoplysninger og ikke-f√łlsomme oplysninger i det omfang, det er strengt n√łdvendigt. Vi sender ikke unders√łgelser til personer under 14 √•r, og vi henvender os kun til kunder, der for nylig har k√łbt vores produkter og/eller tjenesteydelser. Som f√łlge heraf mener vi, at vores kunder ved at k√łbe vores produkter og/eller tjenesteydelser, og v√¶re blevet specifikt informeret om behandlingen af deres personoplysninger, har en rimelig forventning om at deres personoplysninger vil blive behandlet til dette form√•l. Kunderne kan til enhver tid g√łre indsigelse mod behandlingen af deres personoplysninger eller ud√łve andre rettigheder i henhold til g√¶ldende databeskyttelsesregler i overensstemmelse med den procedure, der er beskrevet nedenfor i "Hvad er mine databeskyttelsesrettigheder?‚ÄĚ i denne privatlivspolitik.

 

IV.¬†Sende dig markedsf√łring, oplysninger om rabatter og kampagner

Kun hvis du udtrykkeligt giver os tilladelse til at g√łre det via en af de formularer, der er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside (f.eks. online-k√łbsformular, kontakt- eller anmodningsformular, formular til booking af arrangementer, formular til booking af bes√łg af skoler og grupper, tilmelding til nyhedsbrev osv.) behandler vi dine personoplysninger for at sende dig markedsf√łring og oplysninger om rabatter og kampagner p√• alle m√•der, herunder elektroniske metoder (e-mail, SMS, telefon) om produkter og tjenesteydelser fra et af de europ√¶iske selskaber i Parques Reunidos-koncernen (du kan finde en liste over disse selskaber i afsnittet "Parques Reunidos-koncernens selskaber i Europa" i denne privatlivspolitik), relateret til fritids- eller hotelbranchen, √•rskort eller arrangementer, der drives af et af disse selskaber, ogs√• med forbehold for forudg√•ende profilering og analyse af dine pr√¶ferencer via automatiserede beslutninger, s√• vi kan foresl√• produkter og tjenester, som vi mener kan v√¶re af interesse for dig. For at sende dig disse oplysninger behandler de dataansvarlige dit navn, efternavn, din e-mailadresse eller dit telefonnummer, som du har oplyst.

For at sikre kvaliteten af dine data anvender de dataansvarlige en totrinsbekræftelsesproces. Hvis du accepterer behandlingen af dine personoplysninger til dette formål, vil du modtage en e-mail, hvori du bliver bedt om at bekræfte din e-mail, og at dine oplysninger kan behandles til dette formål.

Profilering vil v√¶re baseret p√• automatiserede beslutninger for at sikre, at markedsf√łring, oplysninger om rabatter og kampagner, som du modtager, er af interesse for dig. Vi vil udf√łre denne profilering i henhold til vores egne kilder baseret p√• vores lagrede oplysninger, som du har givet os direkte (f√łdselsdato/alder, land og postnummer), fra din k√łbshistorik og oplysninger om de produkter og/eller tjenester, som du har k√łbt, og, kun hvis du udtrykkeligt giver os tilladelse til det ved at afkrydse det relevante felt p√• formularerne til dataindsamling p√• denne hjemmeside (f.eks. k√łbsformular, reservationsformular, formular til anmodning om oplysninger, kontaktformular eller tilmelding til nyhedsbrev, blandt andre), eller i oplysninger, som du har givet os i de unders√łgelser, som du har deltaget i.

P√• baggrund af ovenst√•ende oplysninger vil der blive truffet automatiserede beslutninger baseret p√• din transaktionshistorik (typen af produkter og tjenesteydelser, du har k√łbt, om du er indehaver af et √•rskort, eller om du k√łber mad og drikke i parken eller via vores hjemmeside), sociale og √łkonomiske kriterier (kundens alder og k√łbshistorik, hvorfra det ogs√• vil v√¶re muligt at fastsl√•, om du har b√łrn og i givet fald antallet af b√łrn baseret p√• antallet af b√łrnebilletter - juniorbilletter - som du har k√łbt), demografiske kriterier baseret p√• data, som du har givet os direkte (postnummer, som du har oplyst p√• k√łbstidspunktet), analyse af dine reaktioner p√• vores markedsf√łringskommunikation (dvs. din beslutning om at k√łbe eller ikke k√łbe det tilbudte produkt eller den tilbudte tjenesteydelse) og, kun med din udtrykkelige tilladelse, de oplysninger, du giver i de unders√łgelser, du svarer p√• (unders√łgelser, der er udformet for at finde ud af din grad af tilfredshed, din oplevelse og for at give dig mulighed for at komme med forslag vedr√łrende k√łbte produkter og/eller tjenesteydelser, og for at give os mulighed for at f√• indsigt i vores position p√• markedet, og om du er tilb√łjelig til at k√łbe vores produkter og/eller tjenesteydelser igen).

Denne profilering vil ikke blive brugt til at tr√¶ffe automatiserede beslutninger med juridiske konsekvenser for dig, eller som p√• anden m√•de vil p√•virke dig v√¶sentligt. Denne profilering vil kun blive brugt til at sende dig markedsf√łring, oplysninger om rabatter og kampagner om produkter, tjenester, arrangementer eller aktiviteter i Parques Reunidos-koncernen, som vi mener kan v√¶re af interesse for dig p√• grundlag af de ovenfor beskrevne kriterier.

Retsgrundlag: Vi behandler kun dine oplysninger, hvis du giver os dit udtrykkelige samtykke hertil ved at s√¶tte kryds i det felt, der specifikt er angivet til dette form√•l i de formularer, der er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside (f.eks. online-k√łbsformular, formular til anmodning om information, reservationsformular til gruppe- og skolebes√łg, tilmelding til nyhedsbrev osv.). Bem√¶rk venligst, at du til enhver tid kan tr√¶kke dit samtykke tilbage eller ud√łve dine rettigheder som anf√łrt nedenfor i afsnittet "Hvad er mine databeskyttelsesrettigheder?" i denne privatlivspolitik. Ud over de ovenn√¶vnte metoder vil vi gerne minde dig om, at du kan frav√¶lge disse kommercielle meddelelser ved at f√łlge den procedure, der er stillet til r√•dighed for dig til dette form√•l p√• hver markedsf√łringskommunikation, som du udtrykkeligt har givet os tilladelse til at sende dig.

Hvis du udtrykkeligt har givet os tilladelse til at bruge oplysningerne i de unders√łgelser, som du har svaret p√•, til profilering og sende dig relevant markedsf√łring, kan du ogs√• til enhver tid ud√łve dine rettigheder og tr√¶kke dit samtykke tilbage eller ud√łve din indsigelsesret i overensstemmelse med den procedure, der er beskrevet nedenfor i afsnittet "Hvad er mine databeskyttelsesrettigheder?" i denne privatlivspolitik.

 

V.¬†Brug af oplysninger, der indsamles i unders√łgelser, som en yderligere ressource til profilering (personalisering)

Hvis du udtrykkeligt har givet os dit samtykke ved hj√¶lp af en af formularerne p√• denne hjemmeside (online-k√łbsformular eller reservationsformular til arrangementer, grupper og skolebes√łg), behandler vi dine personoplysninger (e-mailadresse og telefonnummer) og eventuelle ikke-personlige oplysninger, der er indsamlet i de unders√łgelser, som du har besvaret (unders√łgelser, der har til form√•l at finde ud af, hvor tilfredse kunderne er med de k√łbte produkter og/eller tjenester), deres oplevelse og for at give kunderne mulighed for at komme med forslag og give os mulighed for at foretage markedsunders√łgelser og analyser (kvantitative og kvalitative) for at finde ud af vores positionering i branchen og for at finde ud af, om vores kunder er tilb√łjelige til at k√łbe vores produkter og/eller tjenester igen) vil blive behandlet som et yderligere parameter til profilering og til analyse af dine pr√¶ferencer for at sikre, at vi sender dig relevant reklame, rabatter og kampagneoplysninger p√• enhver m√•de, herunder elektronisk (e-mail, SMS og telefonopkald) om produkter og tjenesteydelser fra et af de europ√¶iske selskaber i Parques Reunidos-koncernen (en liste over disse selskaber findes i afsnittet "Parques Reunidos-koncernens selskaber i Europa‚ÄĚ i denne privatlivspolitik) i forbindelse med fritids- og hotelbranchen, √•rskort, arrangementer og aktiviteter, der drives af disse selskaber, i overensstemmelse med dine pr√¶ferencer, og s√• l√¶nge du p√• forh√•nd har givet os tilladelse til det.

Din profil vil blive udviklet ved hj√¶lp af f√łlgende parametre: din transaktionshistorik (typen af produkter og tjenesteydelser, der er k√łbt, om du er indehaver af et √•rskort, eller om du k√łber mad og drikke i parken eller via vores hjemmeside), sociale og √łkonomiske kriterier (kundens alder og k√łbshistorik, hvorfra de dataansvarlige ogs√• vil kunne fastsl√•, om du har b√łrn og i givet fald antallet af b√łrn baseret p√• antallet af b√łrnebilletter - juniorbilletter - som du har k√łbt), demografiske kriterier baseret p√• data, som du har givet os direkte (postnummer, som du har oplyst p√• k√łbstidspunktet), analyse af dine reaktioner p√• vores markedsf√łringskommunikation (dvs. din beslutning om at k√łbe eller ikke k√łbe det produkt eller den tjenesteydelse, der tilbydes i denne kommercielle kommunikation) og, kun med din udtrykkelige tilladelse, de oplysninger, som du giver i de unders√łgelser, som du har valgt at besvare.

Bem√¶rk venligst, at der p√• grundlag af din profil vil blive truffet automatiserede beslutninger om at foresl√• markedsf√łring, oplysninger om rabatter og kampagner om produkter, tjenester og begivenheder, som vi mener kan v√¶re af interesse for dig i henhold til de parametre, der er beskrevet ovenfor. Under alle omst√¶ndigheder vil denne profilering ikke blive brugt til at tr√¶ffe automatiserede beslutninger med juridiske konsekvenser for dig, eller som p√• anden m√•de vil p√•virke dig v√¶sentligt.

Retsgrundlag: Vi behandler kun dine oplysninger, hvis du giver os udtrykkelig tilladelse til at g√łre det ved at afkrydse det felt, der specifikt er medtaget til dette form√•l i formularen til online k√łb af billetter eller arrangementer eller i reservationsformularen til gruppe- og skolebes√łg, og hvis du udtrykkeligt har givet os tilladelse til at sende dig markedsf√łring i overensstemmelse med de betingelser, der er angivet i denne privatlivspolitik. Ellers vil denne behandling ikke finde sted.

Hvis du ikke √łnsker, at de oplysninger, der gives i unders√łgelser, kan bruges som yderligere parameter til profilering, kan du tr√¶kke dit samtykke tilbage eller ud√łve din ret til at g√łre indsigelse ved at f√łlge den procedure, der er angivet nedenfor i afsnittet "Hvad er mine databeskyttelsesrettigheder?", der er indeholdt i denne privatlivspolitik.

Vi vil ogs√• gerne minde dig om, at du ogs√• kan g√łre indsigelse mod profilering udelukkende baseret p√• automatiserede beslutninger, anmode om menneskelig indgriben, give dit synspunkt og g√łre indsigelse mod automatiserede beslutninger ved at sende din anmodning til de dataansvarlige ved at f√łlge den procedure, der er beskrevet nedenfor i afsnittet " Hvad er mine databeskyttelsesrettigheder?" i denne privatlivspolitik

Endelig vil dine data ogs√• automatisk oph√łre med at blive behandlet til det form√•l, der er beskrevet i dette afsnit, hvis du beder os om at afmelde dig fra vores kommercielle kommunikation via en af de metoder, der vil blive stillet til r√•dighed for dig p√• hver kommerciel kommunikation, som du modtager, eller via en af de metoder, der er beskrevet i afsnittet "Hvad er mine databeskyttelsesrettigheder?" i denne privatlivspolitik.

 

VI. Brug af cookies og relaterede teknologier

P√• denne hjemmeside anvender de dataansvarlige og tredjeparter cookies og lignende teknologier (HTTP-cookies, Pixel Tracker og lokal delt), hvilket betyder, at disse kan behandle og gemme oplysninger og personoplysninger om brugere, n√•r de bes√łger denne hjemmeside

Du kan finde fuldstændige oplysninger om vores brug af cookies og lignende teknologier og behandlingen af dine personoplysninger i vores cookiepolitik.

 

VII. Overholdelse af retlige forpligtelser

N√•r du giver personoplysninger p√• denne hjemmeside, vil s√•danne personoplysning og, hvor det er relevant, oplysninger vedr√łrende k√łb af et af vores produkter, tjenesteydelser eller arrangementer blive behandlet for at g√łre det muligt for de dataansvarlige at overholde eventuelle juridiske forpligtelser, der p√•hviler dem som f√łlge af deres kontraktlige forhold med dig. S√•danne forpligtelser f√łlger bl.a. af skatteretlige-, persondataretlige-, og forbrugerbeskyttelsesretlige regler samt regler om informationssamfundstjenester og e-handel, civilret og regnskabsm√¶ssige bestemmelser.

Dine personoplysninger, som du har givet os, vil blive behandlet i det omfang, det er n√łdvendigt for de dataansvarlige for at overholde de g√¶ldende juridiske forpligtelser. S√•danne personoplysninger kan omfatte: dit navn, efternavn, e-mail, telefonnummer, postnummer, land, adresse, oplysninger om k√łb eller bookingtransaktioner (sted, dato, betalingsmiddel, betalingsbevis og reservationsoplysninger), browser- og enhedsdata i overensstemmelse med cookiepolitikken, kriterier, mekanismer og logik, der anvendes til at tr√¶ffe automatiserede beslutninger med henblik p√• profilering, og alle andre personoplysninger, der kan v√¶re blevet genereret, og som de dataansvarlige skal behandle for at opfylde deres juridiske forpligtelser.

Retsgrundlag: Behandlingen er n√łdvendig for at overholde de retlige forpligtelser, der p√•hviler de dataansvarlige i henhold til EU-lovgivningen og/eller g√¶ldende national lovgivning. Uden dine personoplysninger ville de dataansvarlige ikke v√¶re i stand til at opfylde deres retlige forpligtelser p√• passende vis eller opfylde eventuelle retlige forpligtelser, der f√łlger af deres kontraktlige forhold til dig.¬†¬†

III. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Hvis dine personoplysninger behandles med henblik p√• at administrere k√łb af produkter og/eller tjenesteydelser, administrere bookinger, kontrakter og arrangementer eller administrere bookinger og kontrakter om bes√łg fra skoler og grupper, vil s√•danne personoplysninger blive behandlet i den periode, hvor det kontraktlige forhold med dig opretholdes for det k√łbte produkt og/eller den k√łbte tjenesteydelse eller det aftalte arrangement. Hvis du med henblik p√• tilpasning af dit arrangement (f.eks. dekoration) giver personoplysninger om et barn under atten (18) √•r (herunder barnets navn, efternavn og alder), skal du v√¶re opm√¶rksom p√•, at de dataansvarlige kun opbevarer s√•danne personoplysninger i det tidsrum, der er n√łdvendigt for at tilpasse dit arrangement, og indtil dette er afsluttet, medmindre du beslutter at tr√¶kke dit samtykke tilbage eller ud√łver din ret til at g√łre indsigelse mod behandlingen som barnets for√¶lder eller v√¶rge. I tilf√¶lde heraf vil vi efterkomme din anmodning.

Hvis dine personoplysninger behandles med henblik p√• kundeservice, opbevarer de dataansvarlige dine personoplysninger i det tidsrum, det er strengt n√łdvendigt for at behandle og opfylde din anmodning. Hvis du indsender en klage, vil dine personoplysninger blive behandlet i det tidsrum, det er strengt n√łdvendigt for at behandle din klage. Herefter vil dine personoplysninger blive anonymiseret i overensstemmelse med den procedure, der er beskrevet senere i dette afsnit.

N√•r de dataansvarlige behandler dine personoplysninger for at sende dig markedsunders√łgelser, opbevarer de dine personoplysninger i op til 5 √•r, medmindre du anmoder om at f√• dine personoplysninger slettet eller p√• anden m√•de g√łr indsigelse mod behandlingen, i hvilket tilf√¶lde dine personoplysninger straks oph√łrer med at blive behandlet til dette form√•l.

Hvis du udtrykkeligt giver dit samtykke til at modtage markedsf√łring og oplysninger om rabatter og kampagner p√• de vilk√•r, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, vil dine personoplysninger blive behandlet udelukkende med henblik p√• at opfylde dette form√•l, og indtil du tr√¶kker dit udtrykkelige og informerede samtykke tilbage ved at sende os en anmodning om afmelding p√• post@bonbonland.dk.

Hvis du udtrykkeligt giver dit samtykke til at bruge de oplysninger der indsamles i forbindelse med sp√łrgeskemaunders√łgelser og andre markedsunders√łgelser p√• de vilk√•r, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, vil dine personoplysninger blive behandlet udelukkende med henblik p√• at opfylde dette form√•l, og indtil du tr√¶kker dit udtrykkelige og informerede samtykke tilbage ved at sende os en anmodning om afmelding p√• post@bonbonland.dk.

N√•r dine personoplysninger ikke l√¶ngere er relevante for de form√•l, hvortil de blev indsamlet, eller hvis du tr√¶kker dit samtykke tilbage eller ud√łver din ret til sletning eller indsigelse mod behandlingen, vil de dataansvarlige beh√łrigt Anonymisere dine personoplysninger (identifikation og reservation af personoplysningerne, vedtagelse af tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre deres behandling, herunder visning af dem)¬†

IV. HVEM VIDEREGIVES MINE PERSONLIGE OPLYSNINGER TIL?

Hvis det er n√łdvendigt for at overholde eventuelle juridiske forpligtelser eller for at overholde lovbestemte opbevaringsperioder, kan dine personoplysninger videregives til kompetente offentlige myndigheder og navnlig til den relevante databeskyttelseskontrolmyndighed, domstole eller anklagemyndigheden i overensstemmelse med EU-lovgivningen og/eller nationale lovgivning.

De dataansvarlige er afh√¶ngige af tredjepartsleverand√łrer, som ogs√• kan behandle dine personoplysninger for at levere tjenester i forbindelse med de form√•l, som du bliver informeret om, herunder, men ikke begr√¶nset til, informationssikkerhed, kundeforholdsstyring (CRM), teknologi, juridisk r√•dgivning, markedsf√łring, kundeservice, professionelle tjenester og it-virksomheder. Disse udbydere vil kun f√• adgang til dine personoplysninger for at udf√łre deres tjenester p√• vegne af de dataansvarlige, idet de til enhver tid f√łlger de dataansvarliges instrukser og aldrig f√•r tilladelse til at bruge s√•danne oplysninger til deres egne form√•l og/eller uautoriserede form√•l. Hvis du √łnsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte post@bonbonland.dk. Husk venligst, at du til enhver tid kan tr√¶kke dit samtykke tilbage og/eller ud√łve dine rettigheder i overensstemmelse med bestemmelserne i det relevante afsnit i denne privatlivspolitik¬†

V. PARQUES REUNIDOS-KONCERNENS SELSKABER I EUROPA

Hvis du udtrykkeligt accepterer at modtage markedsf√łring og oplysninger om rabatter og kampagner om produkter og tjenesteydelser fra de europ√¶iske selskaber i Parques Reunidos-koncernen med relation til fritids- og hotelbranchen, √•rskort, arrangementer og aktiviteter, der drives af disse selskaber, herunder med forbehold af forudg√•ende profilering og analyse af dine pr√¶ferencer via automatiserede beslutninger for at sikre, at vi er i stand til at tilbyde dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, som vi mener kan v√¶re af st√łrre interesse for dig, skal du vide, at disse virksomheder er beliggende i Den Europ√¶iske Union, og at deres hovedaktivitet er forvaltning og drift af fritidsparker, vandparker, zoologiske haver, akvarier og rejserelaterede tjenester, s√•som salg af hotelpakker og billetter til parker og fritidscentre i Parques Reunidos-koncernen. Konkret er disse selskaber:

  • Spanske selskaber i Parques Reunidos-koncernen: Parques Reunidos Servicios Centrales, S.A. (Parkpas); Parque de Atracciones Madrid, S.A.U. (Parque de Atracciones Madrid); Madrid Theme Park Management, S.L.U. (Parque Warner og Parque Warner Beach); Gesti√≥n Parque Parque de Animales Madrid, S.L.U. (Faunia); Zoos Madrid, S.A.U. (Faunia). Zoos Ibericos, S.A. (Zoo Aquarium Madrid); Parques de la Naturaleza Selwo, S.L. (Selwo Aventura og Hotel Selwo Lodge); Aqu√≥polis Cartaya, S.L.U. (Aqu√≥polis Cartaya); Leisure Parks, S.A. (Aqu√≥polis de Villanueva de la Ca√Īada, Aqu√≥polis Costa Dorada - Vilaseca, Costa Dorada-, Delfinario Costa Dorada - Vilaseca, Costa Dorada, Selwo Marina Aqu√≥polis de Sevilla, Aqu√≥polis de Cullera, Aqu√≥polis de Torrevieja, Telef√©rico de Benalm√°dena); Mall Entertainment Centre Acuario Arroyomolinos, S.L.U. (Atlantis Aquarium Madrid); Mall Entertainment Centre Acuario Arroyomolinos, S.L.U. (Atlantis Aquarium Madrid); Mall Entertainment Centre Acuario Arroyomolinos, S.L.U. (Atlantis Aquarium Madrid); Mall Entertainment Centre Acuario Arroyomolinos, S.L.U. (Atlantis Aquarium Madrid). (Atlantis Aquarium); Mall Entertainment Centre Murcia, S.L.U. (Nickelodeon Adventure Murcia); Travelpark Viajes, S.L.U. (produkter og tjenesteydelser i forbindelse med pakker med entr√©billetter til parker og fritidscentre i Parques Reunidos-koncernen og reservation af hotelophold).

 

  • De resterende europ√¶iske selskaber i Parques Reunidos-koncernen: Italia - Parco della Standiana S.R.L. (Miraiblandia y Mirabilandia Beach) og Travelparks Italy, S.R.L. (produkter og tjenesteydelser i forbindelse med pakker, der kombinerer entr√©gebyr til parker og fritidscentre i Parques Reunidos-koncernen og hotelreservationer); Norge - Tusenfryd A/S (Tusenfryd) og B√ł Sommarland AS (Bo Sommarland); Belgien - Bobbejaanland, B.V. B.A. (Bobbejaanland); BonBon-Land A/S (BonBon-Land); Tyskland - Movie Park Germany GmbH og Movie Park Germany Services GmbH (Movie Park), Event Park GmbH (Belantis), Nature Park Germany GmbH (Vogelpark Walsrode), Tropical Island Management (Tropical Island) og TI Hotel Asset GmbH (Tropical Island Hotels); Nederlandene - Attractie- at Vakantiepark Slagharen B.V. (Slagharen y Slagharen Beach); Frankrig - Marineland SAS (Marineland, Aquaplash Marineland, Marineland Resort og Kids Island) og LB Investissement (Aqualud); England - Grant Leisure Group LTD (Blackpool Zoo), Real Live Leisure Company LTD (The Bournemouth Aquarium y Aquarium of the lakes) og Lakeside Mall Entertainment Centre Limited (Nickelodeon Adventure-Lakeside).

VI. HVAD ER MINE DATABESKYTTELSESRETTIGHEDER?

Du kan til enhver tid tr√¶kke dit samtykke tilbage eller ud√łve din ret til adgang, berigtigelse, indsigelse, sletning, begr√¶nset behandling, dataportabilitet og retten til ikke at blive underlagt automatiserede afg√łrelser, herunder profilering, ved at sende os en mail p√• post@bonbonland.dk.

Hvis du har givet dit samtykke til at modtage markedsf√łring, kan du ogs√• gratis afmelde dig vores mailingliste ved at klikke p√• det link, der vil blive indsat til dette form√•l p√• hver meddelelse, du m√•tte modtage, hvis du har givet os din udtrykkelige tilladelse til at g√łre dette.

Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

VII. HVORDAN HAR I INDSAMLET MINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

De personoplysninger, der behandles af de dataansvarlige, leveres direkte af dig som den registrerede via denne hjemmeside og/eller i forbindelse med forholdet til dig.

Hvis du giver personoplysninger om tredjeparter, accepterer du at indhente deres udtrykkelige og informerede godkendelse til at give deres personoplysninger til de dataansvarlige i overensstemmelse med bestemmelserne beskrevet i denne privatlivspolitik. 

VIII. MINDRE√ÖRIGE

B√łrn under atten (18) √•r har ikke tilladelse til at k√łbe eller bestille vores produkter, tjenesteydelser eller arrangementer p√• denne hjemmeside.

Hvis du imidlertid som f√łlge af k√łb af et af vores produkter, tjenester eller begivenheder, der er tilg√¶ngelige p√• denne hjemmeside, og is√¶r efter en begivenhed, frivilligt beslutter dig for at give personoplysninger om et barn under atten (18) √•r, vil du blive anset for at have givet dit udtrykkelige og informerede samtykke som far, mor eller v√¶rge til at behandle personoplysningerne som en del af det kontraktlige forhold, der f√łlger af dit k√łb, i henhold til bestemmelserne i denne privatlivspolitik.

IX. HVORDAN INDGIVER JEG ET KRAV OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Du kan til enhver tid indgive et krav til Datatilsynet (Datatilsynet) p√• www.datatilsynet.dk for at beskytte dine rettigheder. Vi r√•der dig dog til f√łrst at henvende dig til vores databeskyttelsesansvarlige p√• post@bonbonland.dk for at f√• hj√¶lp til din anmodning og til at l√łse enhver h√¶ndelse i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger.

 

Opdateret juni 2021

K√łb s√¶sonkort til 2024 NU

K√łb s√¶sonkort til 2024 NU