Priser

Billetter, priser og parkering

Her kan du læse mere om billettyper og priser i BonBon-Land, så du kan forberede dig bedst muligt på årets sjoveste dag. Vi opdaterer priserne dagligt – og jo før du booker, des bedre priser kan du få. Vi har udvalgte dage, hvor billetten kun koster 169 kr., hvis du køber den mindst 3 dage i forvejen.

Billettype

Børn under 90 cm

Normal

Normal entrébillet er gældende for alle personer over 90 cm

Åben dagsbillet

Er gyldig til en valgfri dag i sæsonen.

Senior

Seniorbillet kan benyttes af alle, der er 65 år eller ældre.

Handicapbillet

Handicapbillet inkluderer gratis entré for 1 ledsager ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort i henhold til BonBon-Lands Handicappolitik.

Online fra kr.
Gratis
239 kr.
249 kr.
229 kr.
239 kr.
I parken kr.
Gratis
249 kr.
Kan ikke købes i parken
249 kr.
239 kr.

Du kan altid se dagsprisen HER. Priserne opdateres dagligt.

 

Køb billet i god tid

Du får billetter til den billigste pris online, hvis du planlægger dit besøg i god tid i forvejen.

Bliver du forhindret den dag, din billet gælder, kan du alligevel bruge billetten i løbet af sæsonen. Du skal blot medbringe billetten og købe en tillægsbillet i vores entré. En tillægsbillet koster 30 kr. i perioderne 30/4-25/6 + 9/8-24/10 2021 og 50 kr. i perioden 26/6-8/8 2021.

Bemærk: En online-billet giver ikke nødvendigvis hurtigere adgang til parken. Vær også opmærksom på, at online-billetter ikke kan refunderes.

Parkering 

Parkering koster 50 kr. Har du købt et Sølv- eller Guld-sæsonkort til BonBon-Land, er parkering gratis.

Familiebilletter 
Er I fire eller fem personer, har I mulighed for at købe en familiepakke med rabat bestående af entrebilletter og pizzamenuer. Familiepakker skal købes til en fastsat dato og kan ikke købes samme dag, som parken besøges.

Særlige kampagner 
Igennem vores samarbejdspartnere har vi særlige kampagner, hvor vores fælles kunder kan få rabat på billetter til BonBon-Land. Vi udregner altid prisen på disse rabatkuponer ved at tage udgangspunkt i vores entrépris på den pågældende dag, og trækker så rabatten fra entréprisen. Der gives ingen rabat på i forvejen nedsatte billeter som f.eks. internetbilletter og seniorbilletter. 

Rabatterne kan ikke kombineres. 

Husk altid at tjekke, om din rabat er fratrukket, inden du betaler, da rabatten efter gennemført køb ikke kan refunderes. 

Vi glæder os til at se dig.

Covid-19 info

Covid-19 info

ONLINE

169 - 249 kr.