Hankatten

You are here

Om forlystelsen
Rutschebane
Vild
Ja
Nej
Du må prøve forlystelsen:
Fri adgang

Hvis du er 130 cm eller højere

Med en voksen over 18

Hvis du er 110-130 cm høj

Gravid?
Af hensyn til dig og dit ufødte barns sikkerhed må denne forlystelse IKKE prøves.

Hankatten – fuld af spin!

Har du nogensinde prøve en rutchebane, hvor det både går op og ned og rundt og rundt på samme tid? Kunne du tænke dig det? Så hop ombord i Hankatten – en af BonBon-Lands store, super sjove og vilde forlystelser.

Hankatten er nemlig ikke sådan en lille, blid kattekilling, der ligger og spinder sødt i sin kurv, som du måske kender det hjemmefra. Hankatten er en rigtig vildkat, måske endda en af de vildeste af slagsen.  Du kommer med på en vanvittig roterende rutschebanetur, hvor vognen drejer rundt og rundt, mens du bliver kørt op og ned ad de stejle og kurvede fald. Når først, du er spændt fast i Hankatten, går det vildt for sig, og du kommer ikke igennem turen uden at hyle lidt – af grin, altså! Glæd dig til en mega grineren oplevelse.

Grundet COVID-19 retningslinjerne kan vi kun medtage 1 selskab af gangen. Et selskab defineres som den gruppe, du kommer til parken sammen med. Du skal derfor forvente lidt længere ventetid i køen. Husk, der skal bæres mundbind i alle vores forlystelser. Undtaget børn under 12 år. 

Bemærk: Du må ikke have løse genstande (fx mobiltelefoner) med i vores forlystelser.

Parkens skiltning og regler samt personalets anvisninger skal altid følges.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu