Månedens Klubfordel

Her kan du se månedens fordel – kun for medlemmer af Børneklubben. Alle børn kan blive medlemmer – og det er helt gratis. Det koster kun din e-mailadresse, så vi kan sende e-mails til dig.

Husk at "hakke af" i begge bokse, så du siger ja tak til at modtage "reklame fra BonBon-Land" - ellers må vi ikke sende dig nyhedsbrevet. Sådan er reglerne.

Måneden fordel, slush-ice til 30 kr.

Få 1 EKSTRA overraskelse i din Trick or Treat pose

Vores børneklub fordel for oktober er, at du kan få en EKSTRA overraskelse i din Trick or Treat Pose - overraskelsen kan hentes i Servicecenteret mod fremvisning af medlemsmail.

*For at få rabatten skal du vise, at du er medlem af Børneklubben. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Det kan du gøre ved at vise din velkomstmail, månedens nyhedsbrev eller den bekræftelses e-mail, som du automatisk modtager, hvis du tilmelder dig, mens du er i parken.

Hvis ikke du modtager denne mail, er den måske landet i spam, promotion eller uønsket post. Eller også er det fordi, du ikke har sat "hak" i begge rubrikker. Vi kan kun sende dig e-mails, hvis du accepterer og giver samtykke til at modtage "reklame fra BonBon-Land".

Sæsonkort

Sæsonkort

ONLINE

199 - 299 kr.