Køb sæsonkort online i dag

Rabataftaler med Guldkort

Med et Guldkort har du også en række fordele uden for BonBon-Land. Bemærk, at rabatterne opnås ved køb i entreen hos nedenstående steder eller ved online køb, hvor det er oplyst.

50% rabat på billetten ved køb hos Jesperhus – vis dit Guldkort i entréen

50% rabat på billetten ved køb online hos Universe Science Park
Kun online – Køb HER og vis dit Guldkort i entreén sammen med din billet

50% rabat på billetten ved køb hos Randers Regnskov – vis dit Guldkort i entréen

50% rabat på billetten ved køb hos Gavnø Slot og Gavnø Slotspark/Go fly – vis dit Guldkort i entréen

50% rabat på billetten ved køb hos Egeskov Slot – vis dit Guldkort i entréen

50% rabat på billetten ved køb hos Tivoli Friheden – vis dit Guldkort i entréen

25% rabat på billetten ved køb hos Fårup Sommerland – vis dit Guldkort i entréen

25% rabat på billetten ved køb hos Djurs Sommerland – vis dit Guldkort i entréen

20% rabat på billetten ved køb online hos Knuthenborg Safaripark
Brug rabatkoden: bonbonland24, som indtastes ved bookingen af billetten på Knuthenborg Safariparks hjemmeside. Guldkort fra BonBon-Land skal vises i Knuthenborgs entré sammen med din billet, før rabatten træder i kraft.

20% rabat på billetter til Næstved Boldklubs hjemmekampe i 2024.
Rabatten gælder for 1 billet pr. Guldkort pr. kamp, bestil via dette link. Indtast nummeret, som du finder bag på dit Guldkort, i ”Voucher kode” feltet.

15% rabat på billetten ved køb hos Den Blå Planet – vis dit Guldkort i entréen

15% rabat på billetten ved køb hos Zoo København – vis dit Guldkort i entréen

15% rabat på mad hos Stacy's Diner for op til 5 personer. Gyldig til og med efterårsferien.
De 15% rabat gælder for op til 5 personer pr. selskab/regning, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder kun ved fremvisning af gyldig Guldkort fra BonBon-Land., og kun ét Guldkort kan benyttes pr. selskab/regning. Gælder ved Stacy's Køge, Stacy's Næstved og Stacy's København Trianglen.

10 % rabat på ferie via Novasol og Dansommer
Med Guldkortet får du 10 % rabat på ferier via NOVASOL og dansommer. Du skal blot skrive til post@bonbonland.dk for at få din rabatkode, som du kan bruge online. Du skal oplyse dit ordrenummer eller det 13-cifrede nummer på bagsiden af dit Guldkort.

Fri entré til Parques Reunidos forlystelsesparker (ét besøg pr. park)
Tusenfryd (Norge), Bø Sommarland (Norge), Bobbejaanland (Belgien), Slagharen* (Holland), Moviepark* (Tyskland), Vogelpark Walsrode (Tyskland), Belantis (Tyskland), Tropical Island* (Tyskland),  Blackpool Zoo (England), Bournemouth Oceanarium (England), Aquarium of the Lakes (England), Mirabilandia (Italien), Marineland Parks* (Frankrig), Aqualud (Frankrig), Parques de Atracciones (Spanien), Aquópolis Costa Dorada (Spanien), Aquópolis Villanueva (Spanien), Aquópolis Torrevieja (Spanien), Aquópolis Sevilla (Spanien), Teleférico Benalmádena (Spanien), Aquópolis Cartaya (Spanien), Aquópolis Cullera (Spanien), Zoo Aquarium (Spanien), Selwo Aventura (Spanien), Selwo Marina (Spanien), Parque Warner* (Spanien) & Faunia (Spanien).

* Aquamexicana i Slagharen er ikke inkluderet. Marineland Lagoon og Aquasplash i Marineland er ikke inkluderet. Warner Beach i Warner er ikke inkluderet.

Fri entré i Moviepark i Tyskland gælder ikke i følgende perioder: den 29. marts til den 1. april, den 1. maj, den 9. maj, den 19. maj til 20. maj, den 30. maj og den 3. oktober 2024, til Halloween i perioden: den 5. til 6. oktober, den 12. til 13. oktober, den 19. til 20. oktober, den 26. til 27. oktober, den 31. oktober, den 1. til 3. november, og til jul (Fra den 1. december til den 7. januar 24 - Pris per besøg: 12’90€; ved at vise Guldkort fra BonBon-Land i entréen). Fri adgang ikke mulig på dage hvor parken er udsolgt eller lukket grundet andet event.

Tropical Island gælder ikke følgende dage: alle ferieperioder i Berlin, Brandenburg og Saxony, alle offentlige ferieperioder og lørdage. 

Belantis er eksluderet i disse perioder: den 30 til 31. oktober og den 2. november 2024. Fri adgang ikke mulig på dage hvor parken er udsolgt eller lukket grundet andet event

Bobbejaanland er fri adgang ikke mulig på dage, hvor parken er udsolgt eller lukket grundet andet event.

TESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTESTTEST

Kom og oplev vores sjove univers

Kom og oplev vores sjove univers