Serviceområder

Service og information

I BonBon-Land tilbyder vi en lang række forskellige services. 

Vores Servicecenter er omdrejningspunktet for en stor del af den hjælp og service, vi kan tilbyde. Servicecentret er bemandet i hele forlystelsesparkens åbningstid, og vi hjælper dig med alle de spørgsmål, du måtte have, og det er også i Servicecentret, du kan leje trækvogne og bagagebokse.

Derudover er det også i Servicecentret, vi kan hjælpe dig med at opgradere din billet til et sæsonkort, få taget billede til sæsonkortet eller købe din Ugebillet – vores søde personale står altid klar med en hjælpende hånd og vil forsøge at give dig den bedste oplevelse!

Har du slået dig? Eller mangler du en ble?
I Servicecentret har vi også plaster, hvis du skulle være kommet til skade. Mangler du en ble til din baby, kan vi også hjælpe – kom blot forbi og spørg.

Trækvogne

Har du brug for en trækvogn til at trille dine ting rundt i, mens I hygger jer i parken, så kan du leje en hos os. Den er også stor nok til, at et mindre barn med små, trætte ben, kan tage et lille hvil.

Trækvognene udlejes fra vores Information & Servicecenter.

Vi har rigtig mange af dem, men en sjælden gang i mellem sker det, at vi løber tør på en af de velbesøgte dage i højsæsonen. Hvis du vil være helt sikker, er det derfor en god idé at leje den, så snart du kommer ind i parken.

Det er ikke muligt at reservere en trækvogn på forhånd. Det koster 70 kr. at leje trækvognen en hel dag. Hav en god dag i BonBon-Land!

Bagagebokse

Er det ikke bare irriterende? Noget skal man jo have med, men hvem gider slæbe på en stor taske? Ingen! Lej en bagageboks i BonBon-Land så har du hænderne fri, når du skal igennem alle de sjove forlystelser.

MEDIUM BOKSE

  • 3 timer 30 kr.
  • 6 timer 40 kr.
  • 1 dag 50 kr.
     

STORE BOKSE

  • 3 timer 40 kr
  • 6 timer 50 kr.
  • 1 dag 60 kr.

Vær opmærksom på at boksene tømmes hver aften.

Baby Service

Når familien er i BonBon-Land, er der plads til alle, og der er især også plads til at hygge om de allermindste. Så hvis du har en baby med i BonBon-Land, er du velkommen til at besøge og benytte dig af vores Baby Service.

Her kan du pusle og amme i fred, og der er også en mikroovn, hvis din baby har brug for at få varmet sin mad. I BonBon-Land kan du også få en gratis Libero ble til skift af junior. Du kan hente bleen i vores Servicecenteret.

Babyservice er åbent i hele forlystelsesparkens åbningstid, og du finder det lige ved La Fiesta.

Køb sæsonkort til 2024 NU

Køb sæsonkort til 2024 NU

ONLINE

199 - 309 kr.