Serviceområder

Servicecenter

I BonBon-Land tilbyder vi en lang række forskellige services.

Vores Servicecenter er omdrejningspunktet for en stor del af den hjælp og service, vi kan tilbyde. Servicecentret er bemandet i hele forlystelsesparkens åbningstid, og vi hjælper dig med alle de spørgsmål, du måtte have, og det er også i Servicecenteret, du kan leje trækvogne og bagagebokse.

Derudover er det også i Servicecenteret, vi kan hjælpe dig med at opgradere din billet til et sæsonkort, få taget billede til sæsonkortet eller købe din Ugebillet – vores søde personale står altid klar med en hjælpende hånd og vil forsøge at give dig den bedste oplevelse!

Har du slået dig? Eller mangler du en ble?
I Servicecenteret har vi også plaster, hvis du skulle være kommet til skade. Mangler du en ble til din baby, kan vi også hjælpe – kom blot forbi og spørg.

Trækvogne

Har du brug for en trækvogn til at trille dine ting rundt i, mens I hygger jer i parken, så kan du leje en hos os. Den er også stor nok til, at et mindre barn med små, trætte ben, kan tage et lille hvil.

Trækvognene udlejes fra vores Servicecenter.

Vi har rigtig mange af dem, men en sjælden gang i mellem sker det, at vi løber tør på en af de velbesøgte dage i højsæsonen. Hvis du vil være helt sikker, er det derfor en god idé at leje den, så snart du kommer ind i parken.

Det er ikke muligt at reservere en trækvogn på forhånd. Det koster 70 kr. at leje trækvognen en hel dag. Hav en god dag i BonBon-Land!

Bagagebokse

Er det ikke bare irriterende? Noget skal man jo have med, men hvem gider slæbe på en stor taske? Ingen! Lej en bagageboks i BonBon-Land så har du hænderne fri, når du skal igennem alle de sjove forlystelser.

MEDIUM BOKSE - 90 liter, 60*30*50

  • 1 dag 60 kr.
     

STORE BOKSE - 120 liter, 60*40*50

  • 1 dag 70 kr.

Vær opmærksom på at boksene tømmes hver aften.

Baby Service

Når familien er i BonBon-Land, er der plads til alle, og der er især også plads til at hygge om de allermindste. Så hvis du har en baby med i BonBon-Land, er du velkommen til at besøge og benytte dig af vores Baby Service.

Her kan du pusle og amme i fred, og der er også en mikroovn, hvis din baby har brug for at få varmet sin mad. I BonBon-Land kan du også få en gratis Libero ble til skift af junior. Du kan hente bleen i vores Servicecenteret.

Baby Service er åbent i hele forlystelsesparkens åbningstid, og du finder det lige ved La Fiesta.

Lav din egen slikkepind

Lav din egen slikkepind

Online

199 - 319 kr.

Online

199 - 319 kr.