PELLE PIRATSPRØJT

Fart på
Type forlystelse
 Vand
Især for de mindste
Adgangsbegrænsninger
Minimum højde: 70 cm med ledsager
Maksimum højde: 170 cm
Adgang med voksen
70cm - 120cm
"Forlystelsen må gerne prøves under graviditet. Børn må max. være 14 år "
Fra 12:00 Til 1 time før parken lukker

Pelle Piratsprøjt har åbent når vejret er min. 20 grader. Pelle lukker for sæsonen søndag d. 28/8-22

Pelle Piratsprøjt flyttede ind i BonBon-Land i 2013 – og han var med det samme et hit hos alle de små vandhunde. Området er på 550 m2 med en stor vandborg med 10 biiiip sjove rutsjebaner. En plaskende sjov forlystelse

Pelle Piratsprøjt leger kun med børn (mellem 4 og 14 år), der er under 170 cm. Børn under 120 cm skal være under opsyn af en over 16 år. Som voksen må du selvfølgelig gå med dine børn ind på området. Bemærk - skal du som voksen op i selve tårnet og blive våd, skal du være iført badetøj!

Hos Pelle Piratsprøjt kan du vælge den rutschebane, du vil oppe fra den store vandborg. Turen ned ad rutschebanen foregår naturligvis i rindende vand. Du kan også få en ordenlig vandplask under et af de store vandkar. Vandet er opvarmet til 25 grader. Pelle glæder sig til, at du kommer og leger med ham. Glæd dig til en oplevelse for børn med masser af vandsprøjt.

Bemærk:
Du må ikke have løse genstande (fx mobiltelefoner) med i vores forlystelser.

Baderegler:

Følger

Husk rent badetøj:

Der gælder de samme beklædningsregler for Pelle Piratsprøjt som i en svømmehal. Det betyder, at Pelle glæder sig til at lege med alle børn iført badetøj (som skal være udført i smuds- og vandafvisende materialer) eller rene underbukser (undertrøjer er ikke tilladt). Der er mulighed for omklædning og skulle du være så uheldig at have glemt badetøj kan du købe det i shoppen.

Parkens skiltning og regler samt personalets anvisninger skal altid følges.

altphoto altphoto
Sæsonkort

Sæsonkort

Få flere informationer her