Rutschebanen

You are here

Vi har ikke bare én rutschebane, men hele seks rutschebaner i BonBon-Land

 

Kan du li' sus i maven, vilde loops og roterende rutschebaner? Så har vi lige noget for dig i forlystelsesparken BonBon-Land. Vi er et stort sommerlandSjælland lidt udenfor Næstved. Helt præcist finder du forlystelsesparken i den lille landsby Holme-Olstrup, hvor vi har et hav af supersjove forlystelser for store og små. Der er noget til enhver smag – og helt sikker også din.

Henry Hundeprutte-rutschebanen – for de helt små

I denne rutschebane er der ingen loops eller vilde fald, men den er stadig rigtig sjov for de helt små børn. Det går rundt og kildrer i maven, og ungerne får lige tilpas med fart på. Henry Hundeprut har det med at slå en prut undervejs, men det håber vi, at du kan leve med. 

Viktor Vandorm – rutschebanen for de lidt større

Denne rutschebane har nogle rigtigt sjove bakker, som det går hurtigt ned af. Rutschebanen er til de lidt større børn. Og det sjove er, at rutschebanen skærer sig ned igennem vandet, men bare rolig: Du bliver ikke våd. Hvis du gerne vil have en lidt sjovere oplevelse, så kan vi anbefale dig at vælge en af de bagerste vogne.

Vandrotten – en vandrutschebane, hvor det plasker til alle sider

I Vandrottens kloaksystem har vi indrettet en drøn sjov vandrutschebane. Vi synes, det er ret sjovt at sejle rundt derinde, men du skal ikke begynde at slappe for meget af. Pludselig går det ned af bakke, og vi kan love dig for, at det plasker. Hold på hat og briller, og hvis du ikke vil være våd, skal nok tage regntøj og gummistøvler på. Ej, så våd bliver du heller ikke. Men nu er du advaret.

Rejen – en kamel-rutschebane med vand og gummibåd

Rejen er ret sjov rutschebane. Først går du helt op til 5. sal, for rutschebanen begynder højt oppe i luften. Så får du en gummibåd, som du sætter dig i, og når du får grønt lys, bliver du sendt ned af rutschebanen, der har nogle vildt sjove kamelhop. Hold godt fast, for det går hurtigt ned af bakke.

Hankatten – en rutschebane med roterende fis i kasketten

Hankatten er ret vild. Det går op og ned i rutschebanens kurver og fald. Men ikke nok med det, du kan også rotere vognen samtidig. Hvis du er bange for at blive rundtosset, skal du derfor nok holde dig væk. For Hankatten er fuldstændig vild og har rent faktisk fået roterende fis i kasketten af alle de rundture. 

Vild-Svinet – så bliver det ikke vildere

Vores absolut vildeste rutschebane i BonBon-Land er Vild-Svinet. Festen begynder i 22 meters højder, hvorfra du får lov til at drøne ned mod jorden. Derefter bliver du med lynets fart transporteret 400 meter igennem stejle kurver, fald og endda et vildt loop, hvor du hænger på hovedet. Skrig bare på din mor, men hun kan nok ikke hjælpe særligt meget. Vi garanterer for et sus i maven og masser af sjov i denne forlystelse.

Men vi har også mange andre forlystelser i BonBon-Land. Dem kan du læse mere om her.

 

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu