Købsbetingelser

You are here

Betingelser ved online køb

ENTRÉBILLETTER OG SÆSONKORT

1) Du skal være minimum 18 år for at købe billetter/sæsonkort online.

2) BonBon-Land online billetter og sæsonkort er gyldige for entré i BonBon-Land som angivet på billetten/sæsonkortet. Bemærk at rabatter/kampagnetilbud ikke kan kombineres. Lov om forbrugeraftaler gælder for købet.

3) Billetten/sæsonkortet skal printes på almindeligt hvidt papir og medbringes eller fremvises med stregkode på mobiltelefonen. Vær opmærksom på, at når en stregkode er scannet korrekt ved indgangen til BonBon-Land, kan den ikke bruges igen. BonBon-Land påtager sig ikke noget ansvar for print fejl eller efterfølgende prisændringer.

4) Billetten/sæsonkortet er et ihændehaverbevis og kan ikke refunderes. Køber frasiger sig retten til at få billetterne refunderet indenfor 14 dage (jvf. Lov om forbrugeraftaler § 18 stk. 2, nr. 12).

5) BonBon-Land kan ikke holdes ansvarlig for et eventuelt misbrug af billetten/sæsonkortet. Dette gælder, hvis der er printet flere eksemplarer af den samme billet/sæsonkort, hvis stregkoden ikke er udstedt af BonBon-Land eller hvis billetten/sæsonkortet benyttes af en anden person end den tiltænkte.

6) Online billetter og sæsonkort vil blive leveret til den oplyste e-mailadresse kort tid efter vi har modtaget din ordre – normalt inden for 10 minutter. BonBon-Land påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer.

7) Har du glemt online billet/sæsonkortkvittering kan du oplyse dit telefonnummer i vores entré. Så finder vi din billet/sæsonkort i vores billetsystem.

8) Har du købt mad skal kvitteringen medbringes. Vi kan ikke se dit køb i vores system i spisestederne.

9) Af sikkerhedsmæssige hensyn forbeholder vi os ret til at lukke forlystelserne og shows uden forudgående varsel såfremt det er nødvendigt (f.eks. i kraftigt regnvejr). Endvidere tager vi forbehold for driftstop på forlystelserne. Vi forbeholder os retten til at bortvise gæster, der ikke følger BonBon-Lands parkregler: https://www.bonbonland.dk/park-regler

10) Spørgsmål og reklamationer kan rettes til: post@bonbonland.dk eller på telefon: 55 53 57 00 hverdage mellem kl. 9-15.

11) Vi fotograferer løbende vores forlystelser og områder i BonBon-Land og anvender billederne til vores hjemmeside, på Facebook, Instagram og lign. steder. Hvor der er en eller flere personer i centrum på billedet, vil vi altid bede om lov fra de involverede til at bruge billedet, men på billeder af mange mennesker vil vi ikke bede om lov.

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik. Læs mere HER

 

Du handler med:

BonBon-Land A/S, Gartnervej 2, 4684 Holmegaard, Danmark, info@bonbonland.dk,

Tlf.: +45 55 53 07 00 +45 55 53 07 00, CVR nr: 18936135