Pelle Piratsprøjt

You are here

Om forlystelsen
Vandlegeplads
Fart på
Nej
Nej
Du må prøve forlystelsen:
Fri adgang

Hvis du er 120-170 cm høj

Med en voksen over 18

Hvis du er 70-120 cm høj

Gravid?
Af hensyn til dig og dit ufødte barns sikkerhed må denne forlystelse IKKE prøves.

ÅBENT 25. JUNI-29. AUGUST 2021

Pelle Piratsprøjt flyttede ind i BonBon-Land i 2013 – og han var med det samme et hit hos alle de små vandhunde. Området er på 550 m2 med en stor vandborg med 10 biiiip sjove rutsjebaner. En plaskende sjov forlystelse.

Pelle Piratsprøjt leger kun med børn (mellem 4 og 14 år), der er under 170 cm. Børn under 120 cm skal være under opsyn af en over 16 år. Som voksen må du selvfølgelig gå med dine børn ind på området. Bemærk - skal du som voksen op i selve tårnet og blive våd, skal du være iført badetøj!

Hos Pelle Piratsprøjt kan du vælge den rutschebane, du vil oppe fra den store vandborg. Turen ned ad rutschebanen foregår naturligvis i rindende vand. Du kan også få en ordenlig vandplask under et af de store vandkar. Vandet er opvarmet til 25 grader. Pelle glæder sig til, at du kommer og leger med ham. Glæd dig til en oplevelse for børn med masser af vandsprøjt.

Bemærk:
Du må ikke have løse genstande (fx mobiltelefoner) med i vores forlystelser.
 

Baderegler:

Følger

 

Husk rent badetøj:

Der gælder de samme beklædningsregler for Pelle Piratsprøjt som i en svømmehal. Det betyder, at Pelle glæder sig til at lege med alle børn iført badetøj (som skal være udført i smuds- og vandafvisende materialer) eller rene underbukser (undertrøjer er ikke tilladt). Der er mulighed for omklædning og skulle du være så uheldig at have glemt badetøj kan du købe det i shoppen.
 

Parkens skiltning og regler samt personalets anvisninger skal altid følges.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu