Sæsonkort fordele

You are here

 

Sæsonkort fordele 2020 (normalpris med forbehold for rettelser)
Bronze Sæsonkort bronze miniature størrelse 329,-
Sølv Sæsonkort sølv miniature størrelse 399,-
Guld Sæsonkort guld miniature størrelse 469,-
Fri adgang til alle forlystelser

Fri entré på alle søndage-fredage (minus lørdage)

(Bronze-kortet kan ikke benyttes i hele juli måned)

 
 
Fri entré på alle åbningsdage
 
Gratis parkering på alle åbningsdage
 

Gratis entré på én udvalgt dag for 1 gæst*

Vælg mellem lørdag 3/10 eller søndag den 4/10

 
 

Gratis entré på to udvalgte dage for 4 gæster*

Vælg mellem søndag den 6/9 eller 13/9. Og vælg mellem lørdag den 3/10 eller søndag den 4/10.

 
 

20% rabat på entré til medfølgende gæster

Gælder normale entrébilletter (ikke online) og op til 4 personer

 
 

Rabat på mad, drikke & souvenir i parken**

10 %
15 %
20 %
1 gratis kop kaffe eller slush ice ved 5. besøg i 2020
 
 
50% rabat på endagsbillet i Knuthenborg Safaripark
 
 
50% rabat på endagsbillet i Universe Science Park
 
 
50% rabat på endagsbillet i Randers Regnskov
 
 
50% rabat på endagsbillet i Den Blå Planet
 
 
50% rabat på endagsbillet i Gavnø Slot
 
 
50% rabat på endagsbillet i Gavnø Slotspark/Go fly
 
 
50% rabat på endagsbillet i Tivoli Friheden
 
 
25% rabat på endagsbillet i Djurs Sommerland
 
 
25% rabat på endagsbillet i Fårup Sommerland
 
 
15% rabat på endagsbillet i Zoo København
 
 
10% rabat på ferie i Novasol & Dansommer
 
 
Fri entré i Parques Reunidos forlystelsesparker (ét besøg pr. park):
 
 
Tusenfryd (Norge), Bø Sommarland (Norge), Bobbejaanland (Belgien), Slagharen*** (Holland), Moviepark*** (Tyskland), Vogelpark Walsrode (Tyskland), Belantis (Tyskland), Tropical World*** (Tyskland), Blackpool Zoo (England), Bournemouth Oceanarium (England), Aquarium of the Lakes (England), Mirabilandia (Italien), Marineland Parks*** (Frankrig), Aqualud (Frankrig), Parques de Atracciones (Spanien), Aquópolis Costa Dorada (Spanien), Aquópolis Villanueva (Spanien), Aquópolis Torrevieja (Spanien), Aquópolis Sevilla (Spanien), Teleférico Benalmádena (Spanien), Aquópolis Cartaya (Spanien), Aquópolis Cullera (Spanien), Zoo Aquarium (Spanien), Selwo Aventura (Spanien), Selwo Marina (Spanien), Parque Warner*** (Spanien) & Faunia (Spanien).
 
 
Normalpris:
329,-
399,-
469,-

*
På grund af COVID-19 kan der forekomme ændringer.

Når du køber et Guldkort, giver vi dig den fordel, at du kan tage 4 gæster med gratis på 3 udvalgte dage. I år var den første dato i maj, hvor vi ikke måtte åbne endnu pga. Covid-19. De 2 sidste datoer var søndag den 6. september og søndag den 4. oktober.

Vi har besluttet, at du som Guldkortholder kan vælge mellem søndag den 6. september og søndag den 13. september. I oktober kan både Guldkort- og Sølvkortholdere vælge mellem lørdag den 3. oktober og søndag den 4. oktober. Der vil inden længe være mulighed for at reservere den dag, som du ønsker - hold øje med Facebook, hjemmeside og nyhedsbrev.

Hvis du har købt dit kort før den 10. maj, så har vi som bekendt besluttet at forlænge gyldigheden af sæsonkortet, således, at de gælder et år fra vores åbningsdato d. 19. juni (dvs. til og med d. 18. juni 2021). Disse kortholdere kan gøre brug af "deres" tredje dato i maj næste år. Hvis du har købt dit kort efter den 10. maj, så ville du selvfølgelig ikke kunne have nået at gøre brug af datoen i maj 2020 alligevel.

**
For at opnå dine fordele med sæsonkort, er det en forudsætning, at dit sæsonkort er registreret med billede. Du er selv ansvarlig for at opnå dine rabatter ved ethvert køb. Rabatter kan ikke opnås, når først et køb er overstået. Det er ikke muligt at kombinere rabatter, og der gives derfor ikke rabat på køb, hvor der i forvejen er fx mængderabat.
Som Guld sæsonkortholder får du på dit 5. besøg i BonBon-Land 1 gratis kop kaffe eller slush ice. Værdikupon udleveres i Servicecenteret.

***
Aquamexicana i Slagharen er ikke inkluderet. Fri entré i Tropical World i Tyskland gælder ikke i følgende perioder: 24.12.2019-05.01.2020 + 04.04-19.04.2020 + 24.12-31.12.2020. Marineland Lagoon i Marineland er ikke inkluderet. Warner Beach i Warner er ikke inkluderet. Fri entré i Moviepark i Tyskland gælder ikke 17. oktober, 24. oktober og 31. oktober 2020.

Rabataftaler med andre parker
Bemærk at rabatten gælder ved køb i parkernes entré. Rabatten gives ikke ved online køb.

Sådan får du dine 10 % rabat på ferie via NOVASOL og dansommer
Med sæsonkort Guld får du 10 % rabat på ferier via NOVASOL og dansommer. Du skal blot skrive til post@bonbonland.dk for at få din rabatkode.

Generelle betingelser for Bronze
Vær opmærksom på, at sæsonkortet skal registreres ved dit første besøg i BonBon-Land. Du kan altid bytte dit Bronze sæsonkort til et Sølv eller Guld sæsonkort, hvis du ønsker at få alle fordelene. Det koster blot differencen. Alle fordele til Bronze gælder i 2020. Bronzekort kan ikke benyttes på lørdage samt i juli måned - og kan derfor heller ikke registreres disse dage. Man kan heller ikke bytte sin billet til et bronzekort på dage, det ikke er gyldigt.

BEMÆRK: Eventuelle rabatter ved køb af Bronze kan ikke kombineres med andre former for rabatter.

Generelle betingelser for Sølv
Vær opmærksom på, at sæsonkortet skal registreres ved dit første besøg i BonBon-Land. Du kan altid bytte dit Sølv sæsonkort til et Guld sæsonkort, hvis du ønsker at få alle fordelene. Det koster blot differencen. Du kan bytte dit sæsonkort til Guld næste gang du er i parken. Alle fordele til Sølv gælder i 2020.

BEMÆRK: Eventuelle rabatter ved køb af Sølv kan ikke kombineres med andre former for rabatter.

Generelle betingelser for Guld
Vær opmærksom på, at sæsonkortet fra BonBon-Land skal medbringes i original udgave til de øvrige forlystelsesparker, og at det først kan bruges hos de andre forlystelsesparker, efter at det er registreret ved dit første besøg i BonBon-Land. Check de enkelte parkers åbningstider på deres respektive hjemmesider. Alle fordele til Guld gælder i 2020.

BEMÆRK: Eventuelle rabatter ved køb af Guld kan ikke kombineres med andre former for rabatter.

Mistet eller glemt sæsonkort
Hvis du mister dit sæsonkort, koster det 50 kr. at få et nyt. Skulle du glemme dit sæsonkort, ved besøg i BonBon-Land, koster det 40 kr.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu