Overnatning

Sørup Herregaard
caja_2x1

SØRUP HERREGAARD

Lidt uden for Ringsted og kun ca. 20 minutter fra BonBon-Land ligger Sørup Herregaard. Her kan I nyde de skønne omgivelser efter en sjov dag i BonBon-Land. Under opholdet er det blandt andet muligt at benytte den indendørs saltvandspool. Inkl. i opholdet er morgenmadsbuffet.

Rødvig Ferieby
caja_1x1

RØDVIG FERIEBY

Nær Stevns Klint og ca. 35 km. fra BonBon-Land finder man Rødvig Ferieby. Her er 26 feriehuse, som alle har eget bad og køkken. I feriehusene er der plads til op til 6-8 pers. I løbet af sommeren er der forskellige aktiviteter i feriebyen, som I kan benytte jer af.

Dalby Hotel
caja_2x1

DALBY HOTEL

I Dalby, 15 minutters kørsel fra BonBon-Land, finder man Dalby Hotel & Restaurant Bregnen. Her kan I få en god nats søvn og en skøn middag, inden I igen skal besøge BonBon-Land. Værelserne på hotellet kan rumme op til 4 personer og prisen er inklusiv morgenmad tirsdag til søndag.

Hotel Vinhuset
caja_1x1

HOTEL VINHUSET

Hotel Vinhuset har med sine rummelige værelser plads til hele familien sommeren over. Hotellet er beliggende midt i Næstved by, så det er nemt at komme med offentlig transport til BonBon-Land, og i bil tager det 10 min.  Opholdet er inkl. morgenmad.

Smålandshavet
caja_2x1

SMÅLANDSHAVET

Ca. 20 minutter fra BonBon-Land og lige ud til vandet i Karrebæksminde finder man Smålandshavet. Her er der plads til hele familien en af de mange ferielejligheder. Der er findes både 3 og 5 personers lejligheder. Er vejret ikke til en tur på stranden efter en dag i BonBon-Land, har Smålandshavet en indendørs pool i kan besøge.