NYT: Cowboy-spil

20 min
Sjove spil for hele familien
Rolig
For hele familien Især for de mindste
Adgangsbegrænsninger
Minimum højde: Ingen begræsninger
Fra 10:00 Til NĂĄr parken lukker
Hele sæsonen
Se alle forlystelser Se færre detaljer
Sjove spil for hele familien

Vi har tilført Cowboybyen nye små spil, som man kan lege sammen eller hver for sig. Udover Søløvens Sæbebobler - hvor du kan puste sæbebobler ind over Søløven – har vi i 2024 også tilføjer følgende Cowboy-spil/oplevelser til området:

 

Svend the Kid: 2-5 deltagere

Regler: Det gælder om at ramme den ophængte kugle. Hver deltager kaster tre kugler på skift. Den første deltager begynder bag linjen tættest på Svend the Kid. Når man rammer den ophængte kugle, må man rykke en linje bagud. Den, der først rammer den ophængte kugle fra den bagerste linje, har vundet. Det er kun tilladt at kaste underhåndskast.

Læg kuglerne tilbage i rammen efter brug. Du kan hente ekstra kugler i Cowboy Shoppen.

Historie: Spillet er opfundet af Svend Svingarm og Hugo Hestepære, der en solrig formiddag spiste kirsebær og kastede kirsebærstene til måls efter en cowboyhat med større og større afstand. Svend Svingarm vandt, hvorfor spillet blev opkaldt efter ham.

 

Hestepære-ringen: 2-10 deltagere

Regler: Tag ringen i din ene hånd, kast den og prøv at få den på krogen. Du kan eventuelt dyste mod dine venner eller familie. Det er ikke let, men Hugo Hestepære klarede det som den første.

Historie: Spillet er opkaldt efter Hugo Hestepære, fordi det var ham, der opfandt det. Det var en sen aften, hvor Hannibal Hankat og Hugo Hestepære sad og hyggede sig med at kaste slik efter en krog – og derfor hedder det nu Hestepære-ringen.

 

Western Duellen: 2 deltagere

Regler: Hver deltager har to rammer med BonBon-dyr og står bagved sine rammer. Alle BonBon-dyrene er oprejste, så man kan se dem. Hver deltager tænker på ét bestemt af sine BonBon-dyr, og modstanderen skal så gætte, hvilket BonBon-dyr man tænker på. Man skiftes til at stille et spørgsmål, der kan besvares med ”ja” eller ”nej”. Får man ”nej”, går turen til modstanderen. Den, der først har gættet sin modstanders BonBon-dyr, har vundet.

Historie: Alle BonBon-dyrene var til sommerfest i Cowboybyen og hyggede sig med masser af lege og konkurrencer. Ud på aftenen opfandt de Western Duellen, som Rita Reje vandt suverænt.

 

Buffalo Bon

Buffalo Bon kan du ikke lege med, men du kan sige hej til ham, hvis du møder ham. Han elsker at sidde på toilettet. Her sidder jeg faktisk det meste af tiden. Jeg er meget glad for at sidde her i Cowboybyen, så jeg kan kigge på alle gæsterne, mens jeg trykker den af.

Historie: Buffalo Bon har siddet pĂĄ toilettet siden BonBon-Land ĂĄbnede i 1992, men han har siddet oppe pĂĄ et loft. Fordi han kedede sig, er Buffalo Bons toilet

 

altphoto
Giv børnene den sjoveste dag

Giv børnene den sjoveste dag

FĂĄ flere informationer her