Pelles Pirateventyr

No Info
Til alle de eventyrlystne BonBon-Pirater
Rolig
Type forlystelse
  Legeplads til børn
For hele familien Især for de mindste
Adgangsbegrænsninger
Minimum højde: Ingen begræsninger
Forlystelsen må gerne prøves under graviditet.
Fra 10:00 til NĂĄr parken lukker
Hele sæsonen
Se alle forlystelser Se færre detaljer
Til alle de eventyrlystne BonBon-Pirater

I år er Pelles Pirateventyr kommet til BonBon-Land. Gå ned mod Andedammen, hvor piratrejsen begynder. Her kan du hjælpe Pelle Piratsprøjt med at finde en skat og på din vej kommer du forbi masser af små overraskelser. Pelle er nemlig på jagt efter Admiral Sildebens sagnomspundne skattekiste, som ifølge myten befinder sig ombord på skibet Kalypso.

Dine forældre kan gå på stien ved siden af, hvis de ikke også skal en tur med på eventyr. Pas dog på! Der vil være cobraslanger, glubske krokodiller, papegøjer og andre overraskelser undervejs.

Skattekort: Du behøver ikke et skattekort for at være en rigtig pirat, men hvis du gerne vil gennem Pelles Pirateventyr flere gange, så har vi en lille udfordring til dig. Du kan nemlig hjælpe Pelle Piratsprøjt med finde guld og selv vinde guld(kort) på samme tid.

Gå op i vores Servicecenter og hent et skattekort (du må gerne tage det med hjem). Bagpå skattekortet vil der være nogle opgaver, du skal løse (tælle) undervejs og så skal du sende det endelig tal til os.

Kom og leg pirat i Pelles Pirateventyr. 

altphoto altphoto altphoto altphoto
Giv børnene den sjoveste dag

Giv børnene den sjoveste dag

FĂĄ flere informationer her