🎃🎃🎃 Halloween åbner om 🎃🎃🎃

Kirkegårdsmysteriet

Rolig
For hele familien
Adgangsbegrænsninger
Minimum højde: Ikke nødvendigt
Halloween
Se alle forlystelser Se færre detaljer
Løs mysteriet og vind præmier

Tågen har lagt sig over kirkegården. Mosekonen ligger begravet inde på kirkegården, men hun brygger stadig. Hendes morder er fortsat ikke fundet, så hjælp os med*

at finde morderen ved at følge ledetrådene herunder… 

Gå først ind gennem den store kirkegårdsportal, hvor de to store grå græskar, Hr. Moses og Hr. Grey, vogter.

Ledetråd 1: Se til højre når du lige er kommet gennem portalen. På en gravsten, hvor bagermester Carsten Severin Lygtemand ligger begravet, skal du finde det første tal i dødårstallet. Husk det.

Ledetråd 2: Gå videre på stien. Pas på, det kan være nogen kigger ned på dig. Find gravstenen med bamsen. På den sten skal du bruge sidste tal i fødselsåret.

Ledetråd 3: Næste ledetråd finder du på den sagnomspundne kiste med mosekonen. Hun brygger stadig… sagnet vil vide, at hun fortsat kan brygge, selvom hun er begravet. Hendes morder er som bekendt aldrig fundet. Pas på… stop kun kort ved hendes gravsten og kig hurtigt. For enden af kisten finder du et tal med fisk om. Husk det.

Ledetråd 4: Gå hen til gravstedet, hvor mosekonens gamle nabo er begravet. Christian Munk Skyggesen forsøgte at undslippe sin skæbne. Han nåede dog ikke så langt. På kisten finder du et nyt tal, du skal huske. Tallet finder du på siden af kisten.

Ledetråd 5: Gå videre til portalen med kranier på, kig op og gå igennem. Her får du den sidste ledetråd til at løse mysteriet. Husk bogstav 2 i navnet. Det vil kunne hjælpe dig til at løse mysteriet.

Løs mysteriet: Fortsæt hen til de tre gravsten for enden af stien. Brug tallet til at finde mosekonens morder. I morderens navn er også bogstavet fra ledetråd 5.

Skriv navnet på morderen på din kupon og aflevér den i vores Servicecenter eller i postkassen i BonBon-Byen. Du kan også hente din kupon og udfylde den nu, hvis du ikke allerede havde hentet den.

Tak, fordi du hjalp med at finde morderen. Nu kan det være, mosekonen kan få ro her på kirkegården.

Bonusinfo: Vidste du, at BonBon-Land rent faktisk ligger på en gammel mose? Og det siges, at det er derfor man ofte kan se tåge om morgenen nær parken… 

 

Kirkegårdsmysteriet er 2 ud af 5 spøgelser på vores uhyggeskala.

altphoto
Highlight infocovid
Sæsonkort

Sæsonkort

Få flere informationer her