Forlystelsesparker i Danmark

You are here

Få den sjoveste dag for hele familien i Danmarks sjoveste forlystelsespark

 

Med masser af forlystelser for store og små kan du og din familie se frem til den sjoveste dag i BonBon-Land. Glæd jer til masser af grin og sjov, sus og svingture samt oplevelser for børn og voksne – og selvfølgelig alle de mange lækkerier, som I kan nyde i vores spisesteder, is- og slikkiosker rundt omkring i den grønne forlystelsespark.

Alle forlystelser er gratis...

...når I blot har betalt indgangen. De helt små kommer endda gratis ind, sålænge de blot er under 90 cm høje. Og der er masser af sjove forlystelser i vente. De helt små kan prøve rutschebaner, karusseller, vandplask, skøre legepladser, sejlture og meget mere overalt i parken. 

Til de større og mere modige voksne gæster har vi nogle helt vilde forlystelser, som sætter adrenalinen i kog og lattermusklerne på overarbejde. Måske har du allerede hørt om Svend Svingarm, som svinger dig så vildt op i luften, at du ikke alene hænger godt og grundigt på hovedet – men Svend Svingarm svinger dig også med en 115 km/t mod jorden, blot for at svinge dig op igen og give dig en tur mere. 

 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu