BonBon-Land slik

Slik
Nyt BonBon-Land slik

Hvem kender ikke hundeprutter, mågeklatter, andemad og ørevoks? Hvis børnene ikke kender det, så kender alle forældrene det. De var blandt de
største hits i Danmark i 90’erne. Det slik var på en måde fundamentet for BonBon-Land. Først kom slikket, så kom der en forlystelse, så kom der mere slik og så kom der flere forlystelser. Og omdrejningspunktet var de skøre navne og skøre BonBon-dyr. For mere end 20 år siden købte Toms BonBon-slikket, så de ejer og producerer det i dag. Vi sælger fortsat det, vi må – i parken. Men i år er der sket noget nyt.  

Ny Bummelum, Racermave m.m. i 2023
I 2023 introducerede vi vores nye BonBon-Land slik med nye skøre navne i samarbejde med Møn Bolcher. Vi må kun sælge slikket inde i selve BonBon-Land og det koster 25 kr. pr. pose.

De nye varianter hedder: Henry Hundepruts Bummelum, Viggo Vildsvins Racermave, Leonora Leofarts Trafiklys, Hugos Hestepærer, Børge Bævers Mega Bøvser og Søren Skildpaddes Slikkerier. I gæster taget så godt imod det. Mange tak for det.

I 2022 fik vi lav-selv-slikkepinde tilbage i BonBon-Land. Mere end 30.000 børn prøvede at lave en slikkepind det første år. I år kan man nu få med forskellige smage/farver. Se, kogetider og smage ved Slaraffenland. Du skal købe det vi kalder et slikkepindepas, og på den måde bestiller man en tid. Vi anbefaler, at du køber det først på dagen, så du er sikker på, at der er plads til dig og/eller dit barn, når I har lyst senere på dagen. Det er et stort hit, at børnene selv kan få lov til at forme deres egen slikkepinde igen.

BonBon-Land slik, lav-selv-slikkepind og BonBon-slik samt masser af andre BonBon-produkter kan findes i vores store butik, Slaraffenland, som ligger tæt på indgangen. 

altphoto
  • Tilgængelige produkter

    • Slik
    • Slik
    • Slik
    • Slik
Kom og oplev vores sjove univers

Kom og oplev vores sjove univers