Sjov for børn

You are here

Få den sjoveste dag med dine børn i BonBon-Land

 

Glæd jer til masser af sjov, grin, leg og spænding i BonBon-Land. Med mere end 30 forlystelser til både de store og helt små er der masser af underholdning i vente i danmarks sjoveste forlystelsespark.

I BonBon-Land venter der jer timevis af underholdning i karruseller, rutschebaner, gynger, rafting-både og meget, meget mere.

Sjove oplevelser i vente

Nyd udsigten over hele parken med en tur i Mågeklatterne. Tag på en verdensomsejling med Søløven – en 265 meter sejltur, hvor du kommer "jorden rundt" og ser verdens mange vidundere i nye udgaver, f.eks. "Fritidsgudinden" og "Det Skæve Tårn i Pizza". Eller hvad med en tur i rutschebanen Viktor Vandorm – nordens længste vandorm på hele 581 meter.

Overalt i forlystelsesparken er der masser af sjove legepladser og udfordringer til børnene. Ved sørøverstien er der pirater og et sørøverskib, hvor dine børn kan prøve at gå planken ud (bare rolig, det er ikke så farligt som det lyder). Og i Cowboybyen kan I lege på Bisonfortet eller grave efter guld.

Også viiiildt sjove forlystelser

Til de større børn og voksne har vi også masser af vilde forlystelser, der rykker totalt! Tag en svingtur med Svend Svingarm, der svinger jer op i en topfart på op til 115 km/t og med en G-kraft påvirkning på 4,5. I kan også få den sjoveste nedtur i Cobratårnet, hvor I vil opleve et frit fald på 25 meter eller hvad med et par loops i Vildsvinet

Hyggelige spisesteder og isboder

Alle børn elsker is! Men inden desserten kan I spise i et af forlystelsesparken restauranter, hvor der både bydes på lækre buffetter og fast food. I er også velkommen til selv at medbringe jeres mad, som I kan nyde rundt omkring i parken, hvor der er opstillet bænke og borde – og så kan det blive en rigtig hyggelig skovtur!

Klik på nedenstående knapper for at se åbningstider og billetpriser.

 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu