Priser

You are here

Vi har et begrænset antal billetter i de forskellige prisgrupper. Prisen på onlinebilletter kan stige fra dag til dag. Derfor kan den eksakte dagspris først ses på selve dagen i vores webshop >> Online varierer priserne fra 159-269 kr. Husk, det er altid billigst at købe din billet i god tid. Prisen i vores entré i parken varierer fra 209-269 kr. Priserne er lavest udenfor skolernes sommerferie. Skemaet nedenfor er derfor "FRA-priser" i højsæsonen (27/6-9/8).

Billetpriser 27/6-9/8

Online fraEntré i parken fra
Børn under 90 cm
0,00 kr.
0,00 kr.
Entrébillet

Normal entrébillet er gældende for alle personer over 90 cm

229,00 kr.
259,00 kr.
Senior

Seniorbillet kan benyttes af alle, der er 65 år eller ældre.

219,00 kr.
249,00 kr.
Handicapbillet

Handicapbillet inkluderer gratis entré for 1 ledsager ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort i henhold til BonBon-Lands Handicappolitik.

229,00 kr.
259,00 kr.

Du kan altid se dagsprisen HER. Priserne opdateres dagligt.

 

Køb billet i god tid

Du får billetter til den billigste pris online, hvis du planlægger dit besøg god tid i forvejen.

Bliver du forhindret den dag din billet gælder, kan du alligevel bruge billetten i løbet af sæsonen. Du skal blot medbringe billetten og købe en tillægsbillet i vores entré. En tillægsbillet koster 30 kr. i perioderne 19/6-26/6 + 10/8-25/10 2020 og 50 kr. i perioden 27/6-9/8 2020.

Bemærk: En online-billet giver ikke nødvendigvis hurtigere adgang til parken. Vær også opmærksom på, at online-billetter ikke kan refunderes.

Parkering:
Parkering koster kr. 50,-. Har du købt et Sølv eller Guld sæsonkort til BonBon-Land er parkering gratis.

Familiebilletter
Er I 4 eller 5 personer har I mulighed for at købe en familiepakke med rabat bestående af entrebilletter og pizzamenuer. Familiepakker skal købes til en fastsat dato og kan ikke købes samme dag som parken besøges.

Særlige kampagner
Igennem vores samarbejdspartnere har vi særlige kampagner, hvor vores fælles kunder kan få rabatkuponer til billetter i BonBon-Land. Vi udregner altid prisen på disse rabatkuponer ved at tage udgangspunkt i vores entrépris på den pågældende dag - og trækker så rabatten fra entréprisen. Der gives ingen rabat på i forvejen nedsatte priser som f.eks. internetbilletter og seniorbilletter. Rabatterne kan ikke kombineres. Husk altid at tjekke om din rabat er fratrukket inden du betaler, da rabatten efter gennemført køb ikke kan refunderes. 

Vi glæder os til at se dig.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu