Priser

You are here

Billetpriser

Online fraEntré i parken fra
Børn under 90 cm
0,00 kr.
0,00 kr.
Entrébillet

Normal entrébillet er gældende for alle personer over 90 cm

149,00 kr.
149,00 kr.
Senior

Seniorbillet kan benyttes af alle, der er 65 år eller ældre.

149,00 kr.
149,00 kr.
Handicapbillet

Handicapbillet inkluderer gratis entré for 1 ledsager ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort i henhold til BonBon-Lands Handicappolitik.

149,00 kr.
189,00 kr.

 

Dagsprisen kan variere, da priserne opdateres dagligt. Husk; det er altid billigst at købe din billet i god tid. Du kan altid se dagsprisen HER.

I lavsæsonen varierer priser mellem:

Online fra 149-209 kr.

Entré i parken fra 189-209 kr.

I højsæsonen (23. juni - 12. august 2018) varierer priser mellem:

Online fra 169-239 kr.

Entré i parken fra 219-239 kr.

 

Altid billigst online

Køb i god tid - det betaler sig!

Du får billetter til den billigste pris online, hvis du planlægger dit besøg minimum 4 dage i forvejen. Køber du på dagen eller dagen før, bliver det derfor lidt dyrere.

Har du købt til en fast dato og bliver forhindret, så kan du alligevel bruge billetten i løbet af sæsonen. Du skal blot medbringe billetten og købe en tillægsbillet på kr. 20,- i vores entré.

Vejr-billet

Køb billet til en fastsat dag og få vejrgaranti Hvis du køber en billet til en fastsat dag bliver din billet GRATIS opgraderet til vores vejrbillet. Derved får du muligheden for at bruge din billet på en anden åbningsdag 7 dage fra den først valgte dato hvis ikke vejret er, som du håbede på. Billetten kan kun bruges én gang i løbet af de 7 dage.

Den dato der er påtrykt din kvittering er den sidste gyldighedsdato. Billetter købt med en rabatkode kan ikke opgraderes til en vejr-billet.  

Bemærk: En online-billet giver ikke nødvendigvis hurtigere adgang til parken. Vær også opmærksom på, at online-billetter ikke kan refunderes.

Parkering koster kr. 40,-. Har du købt et sæsonkort til BonBon-Land er parkering gratis.

2.-dagsbillet

Med en 2.-dagsbillet har du mulighed for at komme i BonBon-Land for 0 kr. på næste åbningsdag. Billetten udleveres i entréen, og skal ALTID stemples og udfyldes inden du forlader parken. Husk at du altid skal medbringe gyldigt ID for at få udleveret 2.-dagsbilletten og bruge billetten efterfølgende.

Særlige kampagner

Igennem vores samarbejdspartnere har vi særlige kampagner, hvor vores fælles kunder kan få rabatkuponer til billetter i BonBon-Land. Vi udregner altid prisen på disse rabatkuponer ved at tage udgangspunkt i vores entrépris på den pågældende dag - og trækker så rabatten fra entréprisen. Der gives ingen rabat på i forvejen nedsatte priser som f.eks. internetbilletter og seniorbilletter. Rabatterne kan ikke kombineres. Husk altid at tjekke om din rabat er fratrukket inden du betaler, da rabatten herefter ikke kan refunderes. 

Vi glæder os til at se dig.

Køb billetter
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev