Masser af oplevelser ved De Danske Sydhavskyster

You are here

Der er meget mere at besøge i nærheden af BonBon-Land!

Når du tager til BonBon-Land, venter der masser af andre spændende naturoplevelser i nærheden. 

De Danske Sydhavskyster dækker over det sydlige Sjælland og øerne Møn, Lolland og Falster.

Alle områderne overrasker med storslået natur og utallige sjove oplevelser til børn og forældre. 

Her er vidunderlige og familievenlige badestrande med det fineste, bløde sand. Hvad med f.eks. at hoppe ud i Danmarks varmeste badevand på Lollands vestkyst eller tage på strandtur på landets bedste badestrande langes Falsters østkyst?

Du kan også finde en lille oase i de brede diger og steder med skyggefulde bøgetræer helt ned til vandkanten.

Storslåede naturparker
De Danske Sydhavskyster byder også på nationale naturparker ved Nakskov Fjord og Maribosøerne. Her er du og din familie garanteret storslåede naturoplevelser.

På Østmøn kan du opleve noget af Danmarks mest unikke natur. Her rejser de hvide, stejle klinter sig 128 meter op af den azurgrønne Østersø. 

Og ved Stevns på Sydsjælland kan du opleve en del af UNESCO's verdensarv, de fantastiske og markante klinter, der strækker sig over 17 km. 

Ikke langt derfra kan I også gå på opdagelse i Danmarks største og mest spændende hul i jorden, Faxe Kalkbrud.

Masser af attraktioner
Men det er ikke kun naturen, der er værd at rejse efter. Inde i landet venter nogle af vores største attraktioner på at give dig og din familie den bedste Danmarksferie nogensinde. Tag på tur her på siden og lad dig overraske og inspirere – her er oplevelser nok til en lang ferie.

Besøg bordershop, når du besøger BonBon-LandBesøg Danmarks Borgcenter i nærheden af BonBon-LandBesøg Danmarks geocenter ved Møns klintBesøg Knuthenborg Safaripark i nærheden af BonBon-LandTag til Lalandia som en del af din ferie, når du besøger BonBon-LandScandlines giver en hyggelig sejltur, når I besøger BonBon-Land og vil en tur til Tyskland også

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu