Kontakt os

You are here

Du kan kontakte os på telefon + 45 55 53 07 00 alle hverdage mellem 9-15, samt i weekenden mellem 11-15 når parken er åben, eller du kan sende os en mail (post@bonbonland.dk), ved at udfylde nedenstående formular.

Du finder os på Gartnervej 2, 4684 Holmegaard.

De personoplysninger du indtaster, samt alle andre data der gives i forbindelse med din kommunikation med os, gemmes i databaser, der ejes af BonBon-Land A/S (med hjemsted på Gartnervej 2, 4684 Holmegaard, Danmark, info@bonbonland.dk) og dets moderselskab Parques Reunidos Servicios Centrales S.A. (med hjemsted på Paseo de la Castellana 216, planta 16, 28046, Madrid, Spanien) (i det følgende kaldet "de registeransvarlige"). Oplysningerne bruges til (i) udvikling, regulering og administration af kommunikationen mellem os, herunder især i forbindelse med køb af billetter, der giver adgang til parken eller køb af andre produkter eller tjenesteydelser, (ii) til administration af din deltagelse i kampagner, undersøgelser, spil eller konkurrencer, (iii) til behandling af forespørgsler, du sender til os, samt til opretholdelse af vores korrespondance med henblik på at forbedre vores tjenesteydelser samt (iv) til statistiske formål. Du skal være fyldt 18 år, for at indgå i en relation med os.


For at gøre brug af dine rettigheder i henhold til gældende lov medhenblik på at få adgang til, få rettet, slettet og gøre indsigelse mod de oplysninger vi indsamler, skal du henvende dig skriftligt til BonBon-Land via den e-mailadresse, der er angivet ovenfor. Skriv "Personoplysninger" i emnelinjen og vedhæft en kopi af et dokument, der bekræfter din identitet.


Medmindre andet er angivet ved at markere nedenstående afkrydsningsfelt, giver du de registeransvarlige ret til at benytte dine oplysninger i undersøgelser samt til profilering og direkte markedsføring på enhver måde (herunder via elektroniske kommunikationsmidler), der relaterer til produkter eller tjenesteydelser i ferie- og fritidsbranchen (forlystelsesparker, vandlande, zoologiske haver mv. samt eventuelt hotelbranchen, restaurationsbranchen og i relation til seværdigheder). Denne ret tildeles registeransvarlige eller en tredjepart, som også kan være slutmodtageren af det samlede resultat af undersøgelserne, eller den direkte markedsføringsaktivitet, hvis dette er relevant, med henblik på at fastlægge undersøgelsens parametre eller direkte markedsføring. Ingen af de registeransvarlige må under nogen omstændigheder overdrage dine oplysninger til uvedkommende tredjeparter.

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev