INFORMATION OM COVID-19

You are here

Opdateret 14. maj 2020

 

Vi glæder os helt vildt til at åbne parken for gæster d.  19. juni

Vores mange store og åbne grønne områder og tusindvis af kvadratmeter kommer os til gode, så vi sammen kan passe på hinanden og vise hensyn. Vi har iværksat en lang række tiltag for at mindske smitten og dermed give alle en god oplevelse. Vi har bl.a. indkøbt hundrede vis af liter håndsprit, lavet afstandsmarkeringer og øget rengøringshyppigheden.

Vi forstår godt, hvis du har spørgsmål til købte billetter eller sæsonkort eller til hvilke Covid-19 tiltag, vi har lavet. Vi vil gøre alt for at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at læse nedenstående FAQ, hvor vi svarer på en række spørgsmål. Og kan dit svar ikke findes her, er du meget velkommen til at skrive til os på info@bonbonland.dk

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed og glæder os til at byde dig og din familie velkommen i BonBon-Land 

Pas godt på hinanden.

 

FAQ

Vi forventer mange henvendelser i den kommende tid, og vi vil besvare alle, så hurtigt vi kan. Men I kan hjælpe os med at se nedenfor om svaret på jeres spørgsmål står her, inden I skriver til os.

Hvornår åbner BonBon-Land for sæsonen 2020?

BonBon-Land åbner fredag d. 19. juni. Sker der ændringer i myndighedernes retningslinjer, der gør, at vi ikke kan åbne som planlagt, vil vi sørge for at holde denne side opdateret. 

Hvad betyder det for mig, der har købt sæsonkort til sæson 2020?

For alle, der har købt sæsonkort inden d. 10. maj, har vi besluttet at forlænge gyldigheden af sæsonkortet, således, at de gælder et år fra vores åbningsdato d. 19. juni (dvs. til og med d. 18. juni 2021). Dette gælder KUN sæsonkort, der er købt før d. 10. maj. Du skal ikke foretage dig noget. Vi sørger for at forlænge gyldigheden i vores system.

Hvad betyder det for mig, der ønsker at købe sæsonkort nu?

Vi kører et åbningstilbud, hvor du sparer op til kr. 70 på et sæsonkort. Da sæsonen bliver lidt kortere end normalt vil vi derudover give alle, der køber et sæsonkort nu, en gratis værdikupon på kr. 50,-. Værdikuponen kan bruges i shops og spisesteder i parken i 2020 og kan afhentes i Servicecenteret.

Hvad betyder det for mig, at jeg har købt billet til en åbningsdag der ligger inden fredag d. 19. juni?

Hvis du har købt billetter til en fastsat dag fra den 25. april 2020 og frem til vores nye åbningsdato, kan disse billetter bruges på en hvilken som helst anden åbningsdag resten af sæsonen 2020. Vi gør dem gyldige til en valgfri dag i sæsonen uanset førpris. Du skal således ikke foretage dig noget.

Derudover gælder vores generelle betingelser for dagsbilletter og sæsonkort fortsat. 

Hvad gør BonBon-Land for at mindske smitterisikoen i parken?

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til Covid-19 og har bl.a. lavet følgende tiltag, der skal minimere smitterisikoen i parken:  

 • Afstandsmarkering i diverse kø hegn
 • Øget rengøring
 • Opstilling af håndsprit ved ind- og udgange af forlystelser
 • Afspritning af udsatte områder med jævne mellemrum
 • Ekstra personale, der skal være med til at guide om retningslinjerne
 • Desværre holder vi følgende forlystelser lukkede: Miniland, BonBio-4D, Hestorado, Den Hemmelige Verden (virtual reality rutsjebane) og Pelle Piratsprøjt.

Hvad kan jeg som gæst gøre for at hjælpe med at mindske smitterisikoen?

I kan som gæster selv sørge for at tage hensyn til og passe på jer selv og andre gæster og derudover følge sundhedsstyrelsens retningslinjer: https://www.sst.dk/da/corona. Husk:

 • Hold afstand
 • Sørg for en god hånd hygiejne

Vi har heldigvis masser af plads i BonBon-Land. Masser af åbne og grønne områder med borde og bænke, hvor du kan nyde din mad eller en pause i god afstand fra de øvrige gæster.

Sker der ændringer i sæson 2020

Vi har mange grønne og åbne områder og megen plads, som vores gæster kan fordele sig udover. Derudover arbejder vi på at optimere spisesituationerne.

 • Spisesteder:

  Vi følger myndighedernes retningslinjer. Vi har mange borde/bænke områder med god plads mellem bænkene hvor du kan indtage din købte eller medbragte mad.

   
 • Shops:

  Vi følger myndighedernes retningslinjer.

   
 • Forlystelser og aktiviteter

  Vi holder de indendørs forlystelser lukkede. Det gælder: Miniland, BonBio-4D, Hestorado. Endvidere holdes Den Hemmelige Verden (virtual reality rutsjebane) og Pelle Piratsprøjt desværre også lukkede.

 

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu