INFORMATION OM COVID-19

You are here

Jf. pressemødet 18.09.20: Vi holder åbent som normalt. Der skal nu bæres mundbind i Annas Mokka. Hvis du ikke har dit eget med, så kan man købe et mundbind i vores Servicecenter til 3 kr.

Vores mange store og åbne grønne områder og tusindvis af kvadratmeter kommer os til gode, så vi sammen kan passe på hinanden og vise hensyn. Vi har iværksat en lang række tiltag for at mindske smitten og dermed give alle en god oplevelse. Vi har bl.a. indkøbt hundrede vis af liter håndsprit, lavet afstandsmarkeringer og øget rengøringshyppigheden.

Køb din billet i god tid. For at sikre alle gæster får den bedste oplevelse, kan vi se os nødsaget til at lukke for køb af billetter til en pågældende dag.

Vi forstår godt, hvis du har spørgsmål til købte billetter eller sæsonkort eller til hvilke Covid-19 tiltag, vi har lavet. Vi vil gøre alt for at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at læse nedenstående FAQ, hvor vi svarer på en række spørgsmål. Og kan dit svar ikke findes her, er du meget velkommen til at skrive til os på info@bonbonland.dk

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed og glæder os til at byde dig og din familie velkommen i BonBon-Land.

Pas godt på hinanden.

Læs mere her om vores sikkerhedstiltag:

INFO: Du skal ikke have mundbind på i vores forlystelser

Generel vejledning vedrørende covid-19

Forlystelser

Spisesteder

Shops

 

Husk nedenstående regler

Køb din billet online
 
Vi anbefaler at købe din billet online.
 
Hold afstand til andre gæster
 
Hold god afstand – bed andre om at vise hensyn.
 
Vask dine hænder tit og brug håndsprit
 
Vask dine hænder tit og brug håndsprit
 
Bliv hjemme hvis du er syg
 
Bliv hjemme, hvis du er syg
 
Host eller nys i dit ærme
 
Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
 
Undgå håndtryk
 
Undgå håndtryk, kindkys og kram
 
 

 

Covid-19

Dit ansvar som gæst ift. Covid-19

Vi har lavet en lang række tiltag for mindste smitterisikoen i parken, men det er et fælles ansvar. Som gæst har du følgende ansvar:

Gæster skal læse og følge alle anvisninger på skilte og fra vores personale. Hvis du som gæst ikke følger anvisningerne, kan du blive bortvist fra parken uden refundering af din billet.

Alle gæster forpligter sig til at opføre sig på en hensynsfuld måde over for både andre gæster men også overfor parkens personale og vores faciliteter.

Vi har forlystelser, som kan påvirke din krop pga. blandt andet G-påvirkning. Prøv derfor ikke forlystelser eller andre aktiviteter, hvis du er under indflydelse af alkohol, stoffer, stærk medicin eller lign. som kan påvirke dine sanser, reflekser eller koordinationsevne. Det samme gælder, hvis du er syg, for nyligt opereret eller lign. Vi kan ikke garantere, at din eventuelle sygdom ikke bliver forværret.

Det er dit ansvar, hvis du alligevel prøver en forlystelse og din tilstand i så fald forværres. Du kan også orientere dig om højderestriktioner m.v. her: https://www.bonbonland.dk/det-maa-du-proeve

Hvis du vil se Pyjamasheltene på Børnescenen, skal du også følge retningslinjerne.

Har BonBon-Land åbent i sæson 2020?

Ja! BonBon-Land åbner fredag d. 19. juni. Sker der ændringer i myndighedernes retningslinjer, der gør, at vi ikke kan åbne som planlagt, vil vi sørge for at holde denne side opdateret.

Hvad gør BonBon-Land for at mindske smitterisikoen i parken?

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til Covid-19 og har bl.a. lavet følgende tiltag, der skal minimere smitterisikoen i parken:  

  • Afstandsmarkering i diverse kø hegn
  • Øget rengøring
  • Opstilling af håndsprit ved ind- og udgange af forlystelser
  • Afspritning af udsatte områder med jævne mellemrum
  • Ekstra personale, der skal være med til at guide om retningslinjerne

Desværre holder vi følgende forlystelser lukkede: Miniland, BonBio-4D, Hestorado, Den Hemmelige Verden (virtual reality rutsjebane) og Pelle Piratsprøjt.

Hvad kan jeg som gæst gøre for at hjælpe med at mindske smitterisikoen?

I kan som gæster selv sørge for at tage hensyn til og passe på jer selv og andre gæster og derudover følge sundhedsstyrelsens retningslinjer: https://www.sst.dk/da/corona. Husk:

  • Hold afstand
  • Sørg for en god hånd hygiejne

Vi har heldigvis masser af plads i BonBon-Land. Masser af åbne og grønne områder med borde og bænke, hvor du kan nyde din mad eller en pause i god afstand fra de øvrige gæster. 

Hvis I skal se Pyjamasheltene på Børnescenen, skal I huske at følge retningslinjerne også.

Billetter

Hvad betyder det for mig, at jeg har købt billet til en åbningsdag der ligger inden fredag d. 19. juni?

Hvis du har købt billetter til en fastsat dag fra den 25. april 2020 og frem til vores nye åbningsdato, kan disse billetter bruges på en hvilken som helst anden åbningsdag resten af sæsonen 2020. Vi gør dem gyldige til en valgfri dag i sæsonen uanset førpris. Du skal således ikke foretage dig noget.

Derudover gælder vores generelle betingelser for dagsbilletter og sæsonkort fortsat.

Sæsonkort

Hvad betyder det for mig, der har købt sæsonkort til sæson 2020?

For alle, der har købt sæsonkort inden d. 10. maj, har vi besluttet at forlænge gyldigheden af sæsonkortet, således, at de gælder et år fra vores åbningsdato d. 19. juni (dvs. til og med d. 18. juni 2021). Dette gælder KUN sæsonkort, der er købt før d. 10. maj. Du skal ikke foretage dig noget. Vi sørger for at forlænge gyldigheden i vores system.

Hvad betyder det for mig, der ønsker at købe sæsonkort nu?

Køber du dit sæsonkort nu til 2020 får du 2021 gratis med. Dvs. at du kan benytte kortet på alle åbningsdage resten af denne sæson - samt alle åbningsdage i 2021.

Forlystelser

Hvilke forlystelser må man prøve?

Vi holder de indendørs forlystelser lukkede. Det gælder: Miniland, BonBio-4D, Hestorado.

Endvidere holdes Den Hemmelige Verden (virtual reality rutsjebane) og Pelle Piratsprøjt desværre også lukkede.

Som følge af retningslinjer for genåbning fra myndighederne kan nogle af vores forlystelser kun køre med begrænset kapacitet. Nogle af forlystelserne (fx Svend Svingarm) kan kun køre med få selskaber af gangen - og i andre forlystelser er der et afstandskrav der skal overholdes. Ligeledes vil der indimellem foretages rengøring, og derfor kan der være korte pauser. Vi gør alt hvad vi kan for at begrænse ventetiderne, men det vil ikke kunne undgå at der vil være øget kø-tid ved en del forlystelser. Du kan se retningslinjerne for de enkelte forlystelser og hvilken kapacitet de kører med her:

Svend Svingarm >>

Vildsvinet >>

Cobratårnet >>

Albatossen >>

Bæver Rafting >>

Klaptorsken >>

Vandrotten >>

Hankatten >>

Hundeprutten >>

Kragetræerne >>

Viktor Vandorm >>

Søløven >>

Spisesteder

Hvilke ændringer er der for jeres spisesteder på grund af covid-19?

Vi følger altid myndighedernes retningslinjer. Du skal bære mundbind i Annas Mokka. Der vil være håndsprit ved ind- og udgang, og afstandsmarkeringer på gulvet, som vi beder gæsterne om at respektere. Flere steder har vi ændret på sortimentet, så der er mere to-go. 

Vi har besluttet at holde vores buffet i Junglerestauranten lukket i år.

Derudover har vi mange områder med borde og bænke. Der er god plads mellem bænkene, og her kan du indtage din købte eller medbragte mad.

Shops

Hvilke ændringer er der for jeres shops på grund af covid-19?

Vi følger myndighedernes retningslinjer. Vi har afstandsmarkeringer på gulvet og beder gæsterne om at respektere vejledningen.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu