INFORMATION OM COVID-19

You are here

Opdateret 15. juni 2021

Information om Covid-19

BonBon-Land er nu åben og du er velkommen.

Vi følger kravene fra sundhedsmyndighederne om, at du som gæst fra 15 år og opefter skal fremvise dokumentation for, at du er blevet testet negativ for Covid-19.

Testen må ikke være mere end 72 timer gammel, når du ankommer til BonBon-Lands entré.

Du skal medbringe:

 • Dokumentation for enten en negativ antigentest (også kaldet en hurtigtest) eller en negativ PCR-test (dvs. podning i halsen), som ikke er mere end 72 timer gammel ved ankomsten til BonBon-Land.
 • Dokumentationen skal indeholde den testede persons navn, testtidspunkt samt testresultat.
 • Vi anbefaler, at du downloader ”Coronapas” app´en. Bruger du andre former for dokumentation skal ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller lign. fremvises sammen med.

I retningslinjerne fra myndighederne er der dog nogle undtagelser. Udover børn under 15 år, er du undtaget dokumentation for test, hvis du af medicinske årsager ikke bør få foretaget en Covid-19-test, eller hvis du som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en Covid-19-test. Det betyder, at hvis der er en i din familie, der er undtaget test, så må vedkommende gerne komme med alligevel.

For gæster, der er vaccineret, gælder følgende:

 • Dokumentation for vaccination er gyldig som coronapas fra 14 dage efter første vaccination og indtil 42 dage efter første vaccination
 • Når du har gennemført dit vaccinationsforløb (dvs. modtaget 2. vaccinationsstik) kan du umiddelbart efter vaccinationen bruge dokumentation for dit gennemførte vaccinationsforløb som gyldigt coronapas.

Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. Der skal dog fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 8 måneder, inden dit besøg i BonBon-Land.

Vores mange store og åbne grønne områder og tusindvis af kvadratmeter gør fortsat, at vi sammen kan passe på hinanden og vise hensyn. Vi vil gøre vores bedste for at give alle vores gæster en god og tryg oplevelse.

Vi forstår godt, hvis du har spørgsmål til købte billetter eller sæsonkort eller til hvilke Covid-19 tiltag, vi har lavet. Vi vil gøre alt for at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at læse nedenstående FAQ, hvor vi svarer på en række spørgsmål. Og kan dit svar ikke findes her, er du meget velkommen til at skrive til os på info@bonbonland.dk

Vi håber på din forståelse og glæder os til at byde dig og din familie velkommen i BonBon-Land.

Læs mere her om vores sikkerhedstiltag:

Generel vejledning vedrørende covid-19

Forlystelser

Spisesteder

Shops

 

Husk nedenstående regler

Køb din billet online
 
Vi anbefaler at købe din billet online.
 
Hold afstand til andre gæster
 
Hold god afstand – bed andre om at vise hensyn.
 
Vask dine hænder tit og brug håndsprit
 
Vask dine hænder tit og brug håndsprit
 
Bliv hjemme hvis du er syg
 
Bliv hjemme, hvis du er syg
 
Host eller nys i dit ærme
 
Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
 
Undgå håndtryk
 
Undgå håndtryk, kindkys og kram
 
 

 

Covid-19

 
Hvad gør BonBon-Land for at mindske smitterisikoen i parken?

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til Covid-19 og har bl.a. lavet følgende tiltag, der skal minimere smitterisikoen i parken:  

 • Afstandsmarkering i diverse kø hegn
 • Øget rengøring
 • Opstilling af håndsprit ved ind- og udgange af forlystelser
 • Afspritning af udsatte områder med jævne mellemrum
 • Ekstra personale, der skal være med til at guide om retningslinjerne
Hvad kan jeg som gæst gøre for at hjælpe med at mindske smitterisikoen?

I kan som gæster selv sørge for at tage hensyn til og passe på jer selv og andre gæster og derudover følge sundhedsstyrelsens retningslinjer: https://www.sst.dk/da/corona. Husk:

 • Hold afstand
 • Sørg for en god hånd hygiejne

Vi har heldigvis masser af plads i BonBon-Land. Masser af åbne og grønne områder med borde og bænke, hvor du kan nyde din mad eller en pause i god afstand fra de øvrige gæster.

Billetter

Kan billetter købes i entréen?

Ja, du kan købe billetter i vores entré, men vi anbefaler, at du køber billetter online.

Sæsonkort

Jeg har sæsonkort 2020, købt inden 10. maj 2020

For alle, der har købt sæsonkort inden d. 10. maj 2020, gælder sæsonkortet til og med 18. juni 2021. Dette gælder KUN sæsonkort, der er købt før d. 10. maj. Du skal ikke foretage dig noget. Vi sørger for at forlænge gyldigheden i vores system.

Forlystelser

Er der lukkede forlystelser?

Vi holder de indendørs forlystelser lukkede. Det gælder Dukkehuset.

Skal jeg have mundbind på i forlystelserne?

Nej, det skal du ikke.

Spisesteder

Hvilke ændringer er der for jeres spisesteder på grund af covid-19?

Vi følger altid myndighedernes retningslinjer. Dvs. du skal bære mundbind, der vil være håndsprit ved ind- og udgang, og afstandsmarkeringer på gulvet, som vi beder gæsterne om at respektere. Flere steder har vi ændret på sortimentet, så der er mere to-go.

Grundet COVID-19 restriktioner skal man bestille bord i indendørs spisesteder. Det betyder, at såfremt du ønsker at sidde indendørs i vores café, skal du henvende dig i indgangen til Annas Mokka og foretage en bordreservation. Det er desværre ikke muligt at ringe eller skrive og reservere. Lovgivningen siger, at reservationen skal foretages min. 30 minutter inden bordet ønskes.

Derudover har vi mange områder med borde og bænke. Der er god plads mellem bænkene, og her kan du indtage din købte eller medbragte mad.

Shops

Hvilke ændringer er der for jeres shops på grund af covid-19?

Vi følger myndighedernes retningslinjer. Vi har afstandsmarkeringer på gulvet og beder gæsterne om at respektere vejledningen.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu