INFORMATION OM COVID-19

Information om Covid-19

OPDATERET 31.  JULI 2021

Pr. 1/8 skal du IKKE længere vise Coronapas i vores entré:

Som en del af regeringens genåbningsaftale bortfalder kravet om, at du skal fremvise et gyldigt Coronapas i forlystelsesparker– og dermed også i BonBon-Land.

Indendørs spisesteder kræver stadig gyldigt Coronapas. Det gælder for alle på 16 år og derover.

 Det betyder at såfremt du vil spise i La Fiesta eller sidde indenfor i Annas Mokka skal du fremvise et gyldigt Coronapas.  Vi anbefaler, at du downloader den officielle ”Coronapas”- app.

Hvis du endnu ikke har et Coronapas, skal du vise en af følgende:

·        en negativ test (enten en hurtigtest som max er 72 timer eller en PCR-test, som max er 96 timer gammel). Dette gælder alle over 16 år. Dokumentation for test skal indeholde den testede persons navn, testtidspunkt samt testresultat. Ved visning af test skal vi samtidig se ID i form af pas, kørekort, sundhedskort eller lign.

·       Dokumentation på at du er vaccineret. Din vaccine er gyldig som fra 14 dage efter første vaccination og indtil 42 dage efter første vaccination. Når du har gennemført dit vaccinationsforløb (dvs. modtaget 2. vaccinationsstik) kan du umiddelbart efter vaccinationen bruge dokumentation for dit gennemførte vaccinationsforløb som gyldigt Coronapas.

·       Hvis du har været smittet med COVID-19, kan du bruge en positiv COVID-19-test som dokumentation mindst 14 dage og højst 12 måneder efter du er blevet testet positiv.

Er du fritaget for test skal du fra 1. juli 2021 fremvise dokumentation (ID skal også vises) for, at du er fritaget for test og Coronapas. Det betyder, at du skal henvende sig i Borgerservice, og bede om at få udleveret dokumentation for, at du er fritaget. Vi henviser til Sundhedsministeriet for yderligere information her: Ny ordning for dokumentation, hvis du er undtaget for test og coronapas | Sundhedsministeriet (sum.dk)

Du er meget velkommen til at læse nedenstående FAQ, hvor vi svarer på en række spørgsmål.

Læs mere her om vores sikkerhedstiltag

Husk nedenstående regler

Kategorier

Alle kategorier

Resultater for ""
Vi beklager! Vi har ingen informationer om dette ""

Filtre 
Covid-19 info

Covid-19 info

Udvalgte dage FRA

279 kr.

189 kr.