Handicappolitik

You are here

Handicappolitik for 2019 i BonBon-LandI BonBon-Land ønsker vi, at alle vores gæster får en god dag. Naturligvis også dig, der har et handicap. I vores handicappolitik har vi derfor beskrevet, hvad vi gør, for at du skal opleve så få udfordringer under dit besøg som muligt. Vi har også beskrevet, hvornår vi, af hensyn til din sikkerhed, har vurderet det nødvendigt at indføre regler og begrænsninger.

Entré og ledsagekort

Du kan købe billet eller sæsonkort på www.bonbonland.dk eller i BonBon-Lands entré. Hvis du har et ledsagekort, eller dokumentation for bevilling af ledsagekort, fra Danske Handicaporganisationer eller medlemskort fra Dansk Blindesamfund, må du gratis få én ledsager over 18 år med ind. Du kan dog kun få en ledsager gratis med ind på ledsagekort, hvis du har sæsonkort eller køber handicapbillet. Det er ikke muligt at gøre brug af andre typer af billetter.

Handicapvenlige faciliteter
  • Vi har ca. 50 handicapparkeringspladser tæt på indgangen – husk synligt handicapparkeringskort i forruden
  • Har du brug for en kørestol? Henvend dig blot i Servicecenteret (depositum på 100 kr.). Kørestole kan ikke reserveres på forhånd
  • Alle vores spisesteder og ishuse har handicapvenlig adgang
  • Der er handicapvenlige toiletter ved Anna’s Mokka, Bæver Pizza, Henry’s Slaraffenland, Junglerestauranten, Myretuen og Pelle Piratsprøjt
Vis Hensyn-armbånd 

Hvis du ønsker at prøve vores forlystelser, SKAL du og dine ledsagere henvende jer i Servicecenteret og få påsat Vis Hensyn-armbånd, som I skal have på under hele jeres besøg. Vis Hensyn-armbåndet gør det muligt for vores personale at være ekstra opmærksomme på, at du kan have nogle særlige behov, vi skal forsøge at tage hensyn til.

For at sikre, at du har den nødvendige hjælp i tilfælde af evakuering, skal du altid have mindst én ledsager over 18 år med op i forlystelserne. I nogle forlystelser kan ledsageren dog være mindst 16 år (se skema).

Den handicappede skal bære rødt armbånd

Ledsagere over 18 år skal bære grønt armbånd

Ledsagere mellem 16-18 år skal bære blåt armbånd

Ledsagere under 16 år skal bære gult armbånd.

 

Særlige fordele for dig

Vis Hensyn-armbåndet giver dig mulighed for at tage op til 4 ledsagere med Vis Hensyn-armbånd med op i forlystelserne.

Med Vis Hensyn-armbåndet kan I ved flere af vores forlystelser undgå at stå i kø – I må nemlig gå ind via udgangen til følgende forlystelser: Albatossen, Bæver Rafting, Den Hemmelige Verden, Dragen, Hundeprutten, Klaptorsken, Mågeklatterne, Ormen, Skildpadden, Svend Svingarm, Søløven, Vandrotten og Viktor Vandorm (se skema). Ved de øvrige forlystelser skal den almindelige indgang benyttes.

Vigtige sikkerhedsregler

I BonBon-Land har vi altid fokus på din og vores øvrige gæsters sikkerhed. Derfor skal alle vores gæster altid overholde nedenstående, generelle sikkerhedsregler:

  • Du skal følge anvisningerne fra personalet
  • Du skal følge restriktionerne på skiltene ved forlystelserne
  • Hvis du ikke kan anvende sikkerhedssystemet efter hensigten, må du ikke benytte den pågældende forlystelse
  • Du skal, ved egen eller din ledsagers hjælp, uden problemer kunne stå af og på forlystelsen samt benytte evakueringsveje
  • Ved nogle af vores forlystelser er det strengt nødvendigt, at du er selvbjærgende. Derfor må du som kørestolsbruger ikke prøve disse forlystelser. Det gælder Bæver Rafting, Cobratårnet, Den Hemmelige Verden, Hankatten, Rejen, Viktor Vandorm og Vildsvinet
  • Nogle af vores forlystelser kan ikke benyttes af kørestolsbrugere på grund af forlystelsens indretning. Det gælder Hestorado, Leo-Farterne og Pelle PiratsprøjtVi håber, du får en god dag i BonBon-Land. Har du spørgsmål eller oplever problemer under dit besøg, skal du blot henvende dig i Servicecenteret.