Find svar

You are here

Her kan du se de oftest stillede spørgsmål, når nogle kontakter os. Klik på kategorierne for at se alle spørgsmålene og finde svar.

Priser
Hvorfor skal jeg købe online?

Køber du din billet i god tid i forvejen, har du mulighed for at spare penge på udvalgte dage. For at sikre alle gæster får den bedste oplevelse, kan vi se os nødsaget til at lukke for køb af billetter til en pågældende dag. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet på forhånd.

Rabatter?

Igennem vores samarbejdspartnere har vi særlige kampagner, hvor vores fælles kunder kan få rabatkuponer/rabatkoder til billetter i BonBon-Land. Vi udregner altid prisen på disse rabatkuponer/rabatkoder ved at tage udgangspunkt i vores entrépris på den pågældende dag – og så trække rabatten fra entréprisen. Der gives ingen rabat på i forvejen nedsatte billetter, fx internet- og seniorbilletter. Nogle af vores samarbejdspartnere tilbyder bonus i stedet for rabatter. For disse gælder at du betaler fuld pris i første omgang, og får bonussen tilskrevet din medlemskonto efter en måned. Det er gæstens eget ansvar at indtaste en evt. rabatkode og tjekke om rabatten er fratrukket, inden købet gennemføres. Det er ikke muligt efterfølgende at få fratrukket eller ændret rabatten.

Hvornår skal jeg betale for mit barn?

Børn under 90 cm er gratis, mens børn over 90 cm skal betale for entré. Alle børn bliver målt i entréen. Entréprisen for et barn over 90 cm og en voksen er den samme.

Kan man stadig komme ind 2. dag gratis?

Nej. Men du kan købe en Ugebillet - og komme igen én dag indenfor en uge. En Ugebillet koster 49 kr. og er personlig.

Billetter
Hvordan får jeg mine billetter?

Dine billetter bliver ikke sendt med posten. Når købet er gået igennem, får du billetterne tilsendt på mail, så du kan printe dem ud og medbringe dem.

Hvad nu, hvis jeg ikke har en printer?

Hvis du blot oplyser i billetlugen, når du ankommer til entreen, den e-mail eller det telefonnummer, du har brugt ved købet, kan vi finde din billet i systemet. Du kan også give os ordrenummeret, hvis du har det eller fremvise stregoden på din billet på din smartphone.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager en e-mail med billetterne, selvom jeg er sikker på, at købet er gennemført?

Når du ankommer til entréen, kan du blot oplyse den e-mail eller det telefonnummer, der er brugt ved købet, så finder vi din billet i systemet. Du kan også give os ordrenummeret, hvis du har det eller fremvise stregoden på din billet på din smartphone.

Jeg brugte mit eget navn, da jeg købte, men billetten/sæsonkortet er ikke til mig?

Det er ok. Først når du får dit sæsonkort i entréen i BonBon-Land bliver det personligt med dit navn og billede på.

Falske billetter

Vi oplever desværre fra tid til anden, at der er falske billetter til BonBon-Land i omløb. BonBon-Land er ikke ansvarlige for disse billetter. Du er dog altid meget velkommen til at ringe og tjekke op på, den billet du har. Du skal blot oplyse os det nummer, der står under stregkoden. Vi anbefaler altid at du enten køber billetten i vores webshop eller hos en af vores samarbejdspartnere.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver forhindret den dag, jeg har købt billet til?

Køber du billet til en fastsat dag, og senere ønsker at ændre datoen, er dette muligt ved at købe en tillægsbillet i entréen i parken. Du medbringer blot din billet og beder om at købe en tillægsbillet.

Kan man stadig købe en Vejrbillet?

Nej, det er i øjeblikket ikke muligt at købe en Vejrbillet.

Familiebilletter med rabat

Er I 4 eller 5 personer har I mulighed for at købe en familiepakke med rabat bestående af entrebilletter og pizzamenuer. Familiepakker skal købes til en fastsat dato og kan ikke købes samme dag som parken besøges.

Sæsonkort
Hvad er forskellen på de tre sæsonkort?

Du kan her læse om de tre sæsonkort >> Kort fortalt er Sølv-kortet til dig, der primært gerne vil besøge BonBon-Land og have fri parkering. Der er nogle fordele tilknyttet Sølv-kortet, men vil du have kortet med de mange fordele, skal du købe Guld-kortet. Med sæsonkort Guld kan du bl.a. få 50% rabat på indgangen til Knuthenborg Dyrepark og du får 20 % rabat på mad, drikke og souvenir i parken. Bronze er for dig, der kun ønsker at komme om søndage-fredage (minus lørdage og minus hele juli måned), og som ikke har brug for parkering. Læs om alle fordelene her >>

Hvad sker der, når jeg har købt sæsonkort på nettet?

Dit sæsonkort bliver ikke sendt med posten, men udleveres i vores entré. Det nemmeste er, hvis du kan printe din bekræftelse og medbringe den, når du henvender dig ved entréen første gang, du kommer. Så får du udleveret dit sæsonkort, som samtidig bliver aktiveret i dit navn. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelse på e-mail eller har mulighed for at medbringe et print, kan du oplyse den e-mail der er brugt ved købet eller dit ordrenummer til medarbejderen i entréhuset. Så kan vi finde dit køb i vores system.

Kan man genåbne sit sæsonkort fra sidste år?

Vi har lavet nye sæsonkort til 2020 sæsonen. Bronze, Sølv og Guld. Dvs. du skal have et nyt kort, hvis du ønsker at forny dit sæsonkort.

Hvorfor står mit navn på alle sæsonkort – købt online?

Det ændres i indgangen ved første besøg i Parken.

Kan jeg ændre mit Sølv sæsonkort til Guld?

Ja, det kan du, men du skal betale differencen. Du kan ændre sæsonkortet i indgangen eller i vores servicecenter.

Får jeg rabat med sæsonkort?

Du får rabat i parken når du køber mad, drikke og merchandise. Du skal blot huske at fremvise dit sæsonkort inden købet. Guldkort giver 20% rabat, Sølvkort giver 15% rabat og Bronzekort giver 10% rabat. Det er dit ansvar at vise sæsonkortet, så du opnår rabatten. Det er ikke muligt at få rabat med tilbagevirkende kraft - dvs. efter købet er foretaget. Du får også gratis parkering med Guldkort og Sølvkort. Du kan blot køre dit sæsonkort igennem scanneren ved P-bommen.

Parken
Må jeg medbringe en grill i BonBon-Land?

Nej, pga. brandfare er det ikke tilladt at tænde bål eller anvende grill i forlystelsesparken.

Må man spille bold i parken?

Det er ikke tilladt at spille bold i parken, da det er til gene for de andre gæster.

Må jeg tage min hund med i BonBon-Land?

Ja, det må du gerne, men den skal selvfølgelig være i snor og være under opsyn af en voksen hele tiden. Vi forventer også, at du har et par hømhøm-poser med i lommen, når I går rundt i haven. Vi har sørget for, at der er en vandpost med skåle, så din hund ikke skal tørste på en varm sommerdag.

Hvad gør vi, hvis det begynder at regne?

Vi er ikke vilde med regnvejr i BonBon-Land. Det skal ikke være nogen hemmelighed. Og vi bestiller som udgangspunkt godt vejr hver eneste morgen. For det meste er vi ret gode venner med vejrguderne, men ind i mellem har de lige brug for at markere, at det trods alt er dem, der bestemmer. Og alt efter humøret sender de så en lille byge eller en ordentlig skylle. Derfor vil vi opfordre jer til altid at tjekke vejrudsigten, inden I kører hjemmefra! Skulle I alligevel opleve, at himlen åbner sig, mens I er i BonBon-Land, så vil vi gøre, hvad vi kan, for at I har mulighed for at komme i tørvejr og stadig have det sjovt. Vi tilstræber at åbne Bon-Bio tidligere, hvis vejret for alvor driller, ligesom vores café og spisesteder er åbne. Når vejrguderne viser sig fra deres værste side, kan det også være, at vi bliver nødt til at lukke nogle få af vores forlystelser, mens de lige raser ud. Det sker udelukkende af sikkerhedshensyn.

Må man ryge i BonBon-Land?

BonBon-Land er nu en røgfri park, og det er derfor ikke tilladt at ryge i parken. Dette gælder alle former for rygning!

Vi har dog udvalgt fire rygeområder, og det er derfor kun tilladt at ryge i de områder. Der må ikke ryges vandpibe hverken i eller udenfor de gule områder. De fire gule rygeområder er markeret på vores parkkort, som udleveres i entreen samt findes på skilte rundt om i parken. Der må ikke holdes picnic i de gule områder.

Se parkkort her: https://www.bonbonland.dk/kort

Kan man leje trækvogne, kørestole og bagagebokse i BonBon-Land?

Ja, henvend dig blot i vores Servicecenter. Trækvognen koster 70 kr. at leje en hel dag. En bagageboks koster 30-50 kr. for en medium boks og 40-60 kr. for en stor boks - afhængigt af hvor længe den lejes. Man kan åbne og lukke boksen så mange gang man ønsker i lejeperioden. Det er muligt at låne en kørestol i BonBon-Lands Servicecenter, men det er ikke muligt at reservere en kørestol på forhånd. Det koster 100 kr. i depositum, som du får retur når kørestolen returneres.

COVID-19 information
Hvad skal du vide om Covid-19 i BonBon-Land?

Vi henstiller til, at du inden dit besøg altid holder dig informeret her: https://www.bonbonland.dk/information-om-covid-19

Webshoppen
Købsmodulet på hjemmesiden virker ikke! Hvad gør jeg?

Hvis ikke du kan få lov til at købe billetter på hjemmesiden, skyldes det sandsynligvis, at din browser er af gammel version (internet explorer 7 eller tidligere). Prøv af installere en ny browser (fx Google Chrome) og prøv igen.

Kan jeg bruge mit gavekort online?

Nej, det kan du desværre ikke. Du kan bruge det i indgangen og de fleste salgssteder i parken.

Parkering
Hvad koster parkering?

Det koster kr. 50,- at parkere i BonBon-Land. Du køber en P-billet i entréen eller i vores Servicecenter. Billetten skal IKKE ligge i bilruden, men bruges når du skal hjem. Har du Guld eller Sølv sæsonkort, er parkering derimod gratis. Som noget nyt kan du nu benytte dit sæsonkort som P-billet. Du scanner det bare ved P-bommen. Der er handicapparkeringspladser tæt på indgangen (Handicapparkeringskort eller Invalideskilt i forruden er påkrævet). Handicappede skal købe P-billet på lige for fod med alle øvrige gæster.

Er du gravid?
Hvad må jeg prøve når jeg er gravid?

Tillykke med din graviditet. Følgende forlystelser må prøves af gravide: Andebådene, BonBio 4D, Dukkehuset, Labyrinten, Ormen, Mågeklatterne, Sprutten og Søløven. Øvrige forlystelser må ikke benyttes af hensyn til dig og dit ufødte barns sikkerhed. Gravide betaler entré på lige fod med øvrige gæster.

Er du handicappet?
Hvad må jeg prøve?

Du kan læse om parkens handicappolitik og hvad du må prøve HER >>

Forlystelser
Hvad må jeg prøve?

Din højde afgør om du må prøve en given forlystelse. Du kan se, hvilke forlystelser du må prøve HER >>

Som følge af retningslinjer for genåbning fra myndighederne kan nogle af vores forlystelser kun køre med begrænset kapacitet. Læs mere her >>