Weekend

You are here

Hold da helt weekend i BonBon-Land – og få sjove forlystelser og afslapning på én gang

 

Trænger du til et hyggeligt weekendophold med familien, hvor der både er plads til afslapning og underholdning for hele familien? Så tag en overnatning med BonBon-rejser – BonBon-Lands helt eget rejsebureau. 

I samarbejde med lokale hoteller og vandrehjem kan BonBon-Rejser tilbyde jer gode priser på overnatning og medfølgende adgang til BonBon-Land. I får ikke alene gode priser, men også ubegrænset adgang til alle forlystelserne i BonBon-Land. Det betyder med andre ord timevis af underholdning til børnene og fuldstændig afslapning til forældrene! Kan det blive bedre?

I BonBon-Land er det vores store opgave at sørge for underholdningen til vores gæster. Vi kan forsikre jer om, at vi har gjort vores allerbedste. I kan glæde jer til mere end 50 forskellige forlystelser til børn og voksne i alle aldre. De helt små kan bl.a. prøve Sprutten og Orme eller måske Dragen, som der er lidt mere fart på. Vi har også masser af sjove legepladser, hvor ungerne kan boltre sig i timevis sammen med de mange andre børn. Som noget helt særligt har vi også en vandborg kaldet Pelle Piratsprøjt.

Til de lidt større børn kan vi anbefale Hundeprutten eller Viktor Vandorm – begge rutschebaner, som giver et lille sus i maven og som er rigtigt sjovt.

Tilsidst er der de vilde forlystelser, som altså ikke er for tøsedrenge. Vi tænker først og fremmest på Svend Svingarm, der kommer op på 115 km/t, når han giver jer den vildeste svingtur, man kan drømme om. Eller hvad med Vildsvinet og Hankatten, som vi kan forsikre jer om giver et godt sus, når I drøner rundt i rutschebanerne.

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu