ÅBNING og NYHEDER i BonBon-Land

You are here

St. Bededag kl. 10.00 klipper Næstveds borgmester Carsten Rasmussen den røde snor og åbner officielt sæsonen 2018 i BonBon-Land. 

Årets nyhed i parken er ”Den Hemmelige Verden”. Det er den første virtual reality-oplevelse i en rutsjebane som samtidig er interaktiv i Danmark. 

Den populære Viktor Vandorm er blevet til 2 forlystelser i 1. Nu kan alle gæster over 120 cm med VR-briller få en helt unik oplevelse, mens man suser af sted og man kan fange op til 50 guldmønter undervejs. 

Derudover introducerer parken ”Maskotjagten”. Det er et spil i en gratis app, som kun kan spilles i BonBon-Land. Børnene skal finde, scanne og herefter spille med vores berømte maskotter. Spillet er udviklet i samarbejde med Fenrir Game Studio, som holder til i Glostrup. 

”I vores lavsæson har vi heldigvis ikke lange køer, men i højsæsonen kommer der jo flere mennesker. Derfor har vi længe snakket om, hvordan vi kunne aktivere børn (og forældre), mens de venter i en kø, eller mens de spiser en is. 

Vi er super glade for at kunne introducere vores nye spil, som er helt i vores ånd. Det samme er vores VR-oplevelse. Jeg glæder mig virkelig meget til, at alle andre også skal prøve den”, siger BonBon-Land direktør Mattis Willms. 

Udover premieren på ”Den Hemmelige Verden” vil gæsterne på åbningsdagen St. Bededag kunne møde vores nye maskot; Viktor Vandorm. Vores ansatte har også gemt 10 Guld Sæsonkort rundt om i parken. Find det og det er dit. Der vil være hints i løbet af dagen på Instagram stories. 

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu