Priser

You are here

Vi har varierende dagspriser. Derfor kan den eksakte dagspris først ses på selve dagen i vores webshop (Se her >>). Online varierer priserne fra 149-259 kr. Husk, det er altid billigst at købe din billet i god tid. Prisen i vores entré i parken varierer fra 199-259 kr. Priserne er lavest udenfor skolernes sommerferie. Skemaet nedenfor er derfor "FRA-priser".

Billetpriser LAVSÆSON

Online fraEntré i parken fra
Børn under 90 cm
0,00 kr.
0,00 kr.
Entrébillet

Normal entrébillet er gældende for alle personer over 90 cm

149,00 kr.
199,00 kr.
Senior

Seniorbillet kan benyttes af alle, der er 65 år eller ældre.

149,00 kr.
189,00 kr.
Handicapbillet

Handicapbillet inkluderer gratis entré for 1 ledsager ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort i henhold til BonBon-Lands Handicappolitik.

149,00 kr.
199,00 kr.Du kan altid se dagsprisen HER. Priserne opdateres dagligt.

 

Altid billigst online

Køb i god tid - det betaler sig!

Du får billetter til den billigste pris online, hvis du planlægger dit besøg god tid i forvejen. Kig efter "Billigste pris" dage, som er markeret med pink i kalenderen >>

Har du købt til en fast dato og bliver forhindret, så kan du alligevel bruge billetten i løbet af sæsonen. Du skal blot medbringe billetten og købe en tillægsbillet i vores entré. En tillægsbillet koster 30 kr. i perioderne 27/4-28/6 + 12/8-27/10 2019 og 50 kr. i perioden 29/6-11/8 2019.

Vejr-billet

Køb billet til en fastsat dag og få vejrgaranti Hvis du køber en billet til en fastsat dag kan du GRATIS opgradere din billet til vores vejrbillet (husk at "sætte hak" ved VEJR-BILLET i kurven). Derved får du muligheden for at bruge din billet på en anden åbningsdag 7 dage fra den først valgte dato hvis ikke vejret er, som du håbede på. Billetten kan kun bruges én gang i løbet af de 7 dage.

Den dato der er påtrykt din kvittering er den sidste gyldighedsdato. Købte billetter kan ikke efterfølgende opgraderes til vejr-billetter. Billetter købt med en rabatkode kan heller ikke opgraderes til en vejr-billet.  

Bemærk: En online-billet giver ikke nødvendigvis hurtigere adgang til parken. Vær også opmærksom på, at online-billetter ikke kan refunderes.

Parkering koster kr. 40,-. Har du købt et Sølv eller Guld sæsonkort til BonBon-Land er parkering gratis.

2.-dagsbillet

Med en 2.-dagsbillet har du mulighed for at komme i BonBon-Land for 0 kr. på næste åbningsdag. Billetten udleveres i entréen, og skal ALTID stemples og udfyldes inden du forlader parken. Husk at du altid skal medbringe gyldigt ID for at få udleveret 2.-dagsbilletten og bruge billetten efterfølgende.

Familiebilletter

Er I 4 eller 5 personer har I mulighed for at købe en familiepakke med rabat bestående af entrebilletter og pizzamenuer. Familiepakker skal købes til en fastsat dato og kan ikke købes samme dag som parken besøges.

Særlige kampagner

Igennem vores samarbejdspartnere har vi særlige kampagner, hvor vores fælles kunder kan få rabatkuponer til billetter i BonBon-Land. Vi udregner altid prisen på disse rabatkuponer ved at tage udgangspunkt i vores entrépris på den pågældende dag - og trækker så rabatten fra entréprisen. Der gives ingen rabat på i forvejen nedsatte priser som f.eks. internetbilletter og seniorbilletter. Rabatterne kan ikke kombineres. Husk altid at tjekke om din rabat er fratrukket inden du betaler, da rabatten efter gennemført køb ikke kan refunderes. 

Vi glæder os til at se dig.

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev