BonBon-Land søger flere teknikere/reparatører

You are here

BonBon-Land udvider sin stab og søger derfor to ekstra teknikere til Danmarks måske sjoveste arbejdsplads. Så hvis du er uddannet automatik-fagtekniker, industrielektriker, mekaniker, smed eller lignende og kunne tænke dig at indgå i et team af både erfarne og dygtige kollegaer, så læs mere her:

Du vil få direkte reference til den tekniske chef og indgå i vores tekniske afdeling, som vedligeholder BonBon-Lands forlystelser og bygninger både i og udenfor sæsonen. Det er ligeledes afdelingens ansvar at driftssikre forlystelser i sæsonen og servicere vores driftsafdeling, når parken er åben.

Du behøver ikke vide alt om rutsjebaner og karruseller, men du skal have kendskab til lignende teknologier samt have respekt for kvalitet og sikkerhed. 

Din Baggrund:

  • Du har minimum fem års dokumenteret erfaring efter endt uddannelse
  • Du formår at samarbejde på tværs af fagområder                                     
  • Du er struktureret og vedholdende
  • Du er selvkørende og lærenem
  • Du er fleksibel – både med hensyn til arbejdstider og på tværs af fagområder

Vi tilbyder dig:

  • En alsidig arbejdsplads med spændende opgaver
  • En grundig oplæring, herunder koncernens sikkerhedspolitik, kursus i arbejde i højder, redning fra højder m.v., idet der er en del arbejde i højderne
  • En flad organisation med rummelighed, godt samarbejde og humør

BonBon-Land tilbyder en lønpakke ift. kvalifikationer og en spændende hverdag i en uformel atmosfære

I sommerhalvåret skal du forvente, at der er en del weekendarbejde – til tider hver anden weekend. Til gengæld er vinterhalvåret mere stille. Hvis du vil med på holdet og kan sætte hak ved ovenstående, så lover vi dig en god og sjov arbejdsplads.

Kontakt:

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef, Michael Weidinger på 55 53 07 30 eller mwe@bonbonland.dk

Ansøgningsfrist er 14. februar 2019 kl. 12.00.

 

Du kan læse mere om os på www.bonbonland.dk

Tryk på ”søg nu”, hvis du vil sende din ansøgning

 

BonBon-Land er en af Danmarks bedst kendte forlystelsesparker. Parken blev grundlagt i 1992 og ejes i dag af den spanske Parques Reunidos, som driver 60 forlystelsesparker, zoologiske haver og akvarier over hele verden.

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu