Viggo, Anna og Børge kommer gratis i BonBon-Land

You are here

BonBon-Land – september 2015

Fra denne sommer har vi i BonBon-Land valgt at sætte fokus på køkultur og har derfor brugt tre af vores maskotter i videoer; Viggo Vildsvin, Anne Albatos og Børge Bæver. 

I den anledning vil vi gerne invitere vores tre maskotters navne søstre og brødre gratis i BonBon-Land. Det betyder altså, hvis du hedder Viggo, Anna eller Børge, så kan du komme gratis ind lørdag den 19. eller søndag den 20. september 2015. Alt du skal gøre er at medbringe dit sygesikringsbevis og fremvise det i entréen. 

I alt har knap 45.000 personer mulighed for at komme gratis i BonBon-Land. 

BonBon-Lands direktør Niels Feerup siger: Vi synes, det er et vigtigt budskab at sende. At man skal holde sin plads i køen – både i BonBon-Land – men også alle andre steder. Vi ved også, at børnene elsker vores maskotter og derfor synes vi, at det er en sjov gimmick. Jeg glæder mig meget til at se, hvor mange med de tre navne, som vælger at komme gratis ind i parken den 19. og 20. september. I er alle meget velkomne. 

Fakta om de tre navne 

Viggo er et drengenavn af oldnordisk oprindelse. Viggo betyder "stridsmand", og der er 3.285 Viggo’er i Danmark. I BonBon-Land har Viggo Vildsvin sin egen rutsjebane Vildsvinet, som er fra 2003. 

Anna er græsk for det hebraiske pigenavn Hannah, der betyder skønhed, ynde og nåde. I dag er der 34.995 personer, der hedder Anna i Danmark. I BonBon-Land har man haft den drejende og lidt vilde karrusel ved navn Albatossen siden 2004. 

Børge er et drengenavn, der udspringer fra olddansk "Byrghir"/Biger. Navnet kan betyde "bjerg" eller "vogter, og herhjemme hedder 6.066 Børge. Børge Bæver lægger navn til parkens mest populære forlystelse Bæver Rafting. Den har været i BonBon-Land siden 1998. 

Video 1 kan ses HER. Video 2 kan ses HER. Kampagnen har følgende hashtag: #holdkøenviggo 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu