Tilmeld dig nyhedsbrevet

You are here

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind 4 Guldkort

I nyhedsbrevet fra BonBon-Land får du blandt andet viden om særlige tilbud, konkurrencer og arrangementer før alle andre. Her kan du også følge parken og alle de sjove figurer på tæt hold, både udenfor og i sæsonen, hvor parken er åben.

Vind 4 Guldkort - vi trækker en vinder hver måned.

November måned vandt Belinda Brunbjerg, der er kontaktet direkte.

BonBon-Land A/S, Gartnervej 2, 4684 Holmegaard, Cvr: 18 93 61 35, tele- fon telefon: 55530700 eller mail: post@bonbonland.dk er dataansvarlig i forbindelse med de personoplysninger som du giver i forbindelse med dit køb eller din registrering.

Formål med behandlingen

Formålet med behandlingen af dine oplysninger er at kunne levere de produkter og tjenesteydelser du måtte købe hos os.

Herudover er formålet at kunne sende dig nyheder, markedsføring, undersøgelser, tilbud, opdatering på konkurrencer og begivenheder. Vi henviser til vores privatlivspolitik for yderligere oplysninger .

Retsgrundlag for behandlingen

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne levere din ordre.

I nogle tilfælde vil retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger også basere sig på et samtykke. Du kan læse mere om retsgrundlaget for behandlingen i vores privatlivspolitik.

Modtagere

Vi overlader personoplysninger om dig til relevante samarbejdspartnere, som efter aftale med os behandler personoplysninger på vores vegne og efter instruks fra os. Der er indgået databehandleraftaler med de relevante samarbejdspartnere i henhold til reglerne herom.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre parter, medmindre det er nødvendigt af hensyn til lov- eller myndighedskrav.

Rettigheder

Såfremt vores behandling af dine personoplysninger baserer sig på et samtykke, har du altid mulighed for at tilbagekalde dette. Du kan læse mere om hvordan du tilbagekalder dit samtykke i vores privatlivspolitik.

I forbindelse med persondataforordningen har du visse rettigheder bl.a. til indsigelse, berigtigelse, sletning og begrænsning. Du kan læse mere om hvordan du udøver dine rettigheder i vores privatlivspolitik.

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev