Sommerferie

You are here

Tag en dag i BonBon-Land i sommerferien – det er biiiiiiiip skægt!

 

Nyd solen, sommeren og sommerferien i BonBon-Land. Kom forbi vores forlystelsespark og prøv vores mange forskellige forlystelser. Vi har noget til alle i familien – både til de helt små og de voksne. Klik her for at se, hvad du må prøve – hvilket meget kommer an på din højde selvfølgelig.

Afhændigt af din højde kan du glæde dig til at prøve Albatossen, Den Skøre Skildpadde, Rejen eller Viktor Vandorm – eller nogle af de mere vilde forlystelser, som for eksempel Svend Svingarm, Hankatten eller Vildsvinet. Alle forlystelser er gratis, når I bare har betalt entréen. Der er penge at spare ved at købe online og i god tid, så husk at planlægge og købe billetter online.

Hold en dejlig sommerferie-dag i de grønne omgivelser

I kan medbringe jeres egen mad og få jeres egen lille skovtur i forlystelsesparken, hvor der er både bænke og borde til alle. Eller I kan besøge et af vores mange spisesteder, hvor der er buffet, fast food og andre lækre retter. Vi har burger, pizza og som sagt buffet at byde på – og selvfølgelig et hav af is- og slikbutikker. Du kan også besøge vores souvenirbutikker og som noget helt særligt kan du i højsæsonen bage snobrød i cowboybyen.

Forlystelsesparken venter jer, se vores åbningstider her – og skulle du have nogle spørgsmål, kan det være, du kan finde svarene under vores ofte stillede spørgsmål.

 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu