Retningslinjer

You are here

Betingelser ved Online køb

Du skal være minimum 18 år for at købe billetter online.

Online billetter refunderes ikke.

Billetten

BonBon-Land online billetter er gyldige for entré i BonBon-Land som angivet på billetten.

Bemærk at online billetter kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagnetilbud.

BonBon-Land online billetter skal være printet på almindeligt hvidt papir inden besøget. Vær opmærksom på, at når en stregkode er scannet korrekt ved indgangen til BonBon-Land, kan den ikke bruges igen. Du har ansvaret for even- tuelt misbrug af online billetten, så tag de nødvendige forholdsregler, for at undgå misbrug. Alle priser er inklusive 25% moms. BonBon-Land påtager sig ikke noget ansvar for print fejl eller efterfølgende prisændringer.

På ekstra travle dage forbeholder BonBon-Land sig ret til at lukke parken. Dette vil udelukkende være af sikkerhedsmæssige årsager og dermed i offentlighedens interesse. Adgang til BonBon-Land sker efter først til mølle princippet, og vi anbefaler at komme tidligt på dagen. Af sikkerhed- shensyn forbeholder vi os desuden ret til at bede gæster forlade parken, ligesom vi forbeholder os ret til at lukke attraktioner og shows uden forudgående varsel.

Levering

BonBon-Land online billetter vil blive leveret til den oplyste e-mail adresse kort tid efter vi har modtaget din ordre – normalt inden for 10 minutter. BonBon-Land påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer. Der beregnes ingen gebyrer.

Betaling og sikkerhed

Betaling kan foretages med Dankort, Maestro, MasterCard Credit, Visa Credit, Visa Debit, Visa Electron og Visa Delta. Kreditkort transaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkort oplysninger. BonBon- Land samarbejder med Dibs for at opretholde en sikker betalingsløsning. Denne løsning opfylder alle PBS krav for sikre betalingsløsninger. Dine kreditkort oplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder eller organisationer.

For at kunne genkende dine oplysninger ved dit næste besøg i vores online butik, placeres en ’cookie’ på din compu- ter. Denne ’cookie’ bruges også til at følge din indkøbskurv og til statistiske formål. 

Kontakt os

Eventuelle spørgsmål eller klager vedrørende denne ordre kan stiles til:

E-mail: info@bonbonland.dk
Tlf.: +45 55 53 07 00

Fortrydelsesret 

Kampagnebilletter, rabatterede billetter og billetter købt online refunderes ikke.

Du handler med:
BonBon-Land A/S, Gartnervej 2, 4684 Holmegaard, Denmark, info@bonbonland.dk,
Tel.: +45 55 53 07 00,  VAT No..: 18936135  

 

Vi tager fotos til vores markedsføring

Vi fotograferer løbende vores forlystelser og områder i BonBon-Land og anvender billederne til vores hjemmeside, på Facebook, Instagram og lign. steder. Hvor der er en eller flere personer i centrum på billedet, vil vi altid bede om lov fra de involverede til at bruge billedet, men på billeder af mange mennesker vil vi ikke bede om lov.