Rekorder og TV i BonBon-Land

You are here

BonBon-Land maj 2016

Sæsonen 2016 er skudt i gang og igen i år byder BonBon-Land på events hver uge, hvor blandt andre Hr. Skæg allerede har været forbi og det var en stor succes. 

Rekorder 

I weekenden blev der slået hele 9 rekorder i parken, da folkene bag Børnenes Rekordbog var på besøg til ugens event. Og ”BonBon-børnene” får nu rekorderne med i den årlige bog næste år. 

Der blev blandt andet slået rekorder i guldgravning, stabling af madkasser og kasketter på hovedet. Sidstnævnte havde hele 84 BonBon-kasketter på hovedet og skulle gå 10 skridt. Den tidligere rekord var på 57. 

BonBon-Land med i ny TV-serie 

I løbet af denne sæson optages en programserie i 10 afsnit. Den hedder ”Klar til sommersjov”. I hvert afsnit vil der både være noget fra BonBon-Land og noget fra Sommerland Sjælland. Her kan man følge livet bag kulisserne, når parken ikke er åben. Men også når parken er fyldt med glade gæster i sommerferien. 

De fire første programmer bliver sendt før sommerferien og de næste seks i september og begyndelsen af oktober. Første afsnit sendes i morgen tirsdag kl. 19.55 på TV ØST. 

 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu