Politihunde på arbejde i BonBon-Land på lørdag

You are here

BonBon-Land – 27. august 2012

Lørdag d. 1. september 2012 kan du opleve politihunde på arbejde i BonBon-Land. Denne dag får parken nemlig besøg af 5 politihunde og deres førere – politibetjente i uniform. Polithundene vil vise deres formåen ved en lille dressuropvisning hvor parkens gæster kan få syn for den helt utrolige lydighed og gensidige tillid og fortrolighed der er imellem politibetjenten og hans bedste makker.

Politihundene vil også vise hvordan de arbejder ved gerningsstedssøgen og hvordan de dygtige hunde er i stand til at finde tabte eller stjålne genstande. Denne dag får BonBon-Land også besøg af en tasketyv (heldigt at det lige er samme dag) og derefter kan du følge politihundenes arbejde med at finde og fange tyven. Så hvis ikke du har fået rigeligt med action i Hankatten, så får du det garanteret, når du ser de dygtige politihunde arbejde koncentreret.

Når politihundene kommer på besøg i parken, er det dog ikke et ukendt sted for dem. Sydsjællands og Lolland Falsters Politi bruger nemlig BonBon-Land som træningssted udenfor sæsonen, hvor der flere gange i løbet af et år afholdes træningssessioner. ”BonBon-Land er et super godt sted at træne med hundene. Der har været mennesker, så parken indeholder mange lugte og mange forskellige miljøer, der virkelig formår at udfordre hundene (og deres førerer) som der er brug for på vores mange træningssessioner” fortæller Jens Christian Nielsen, hundefører og politibetjent hos Sydsjællands og Lolland Falsters politi. Og han fortsætter ”vi glæder os til at komme i parken når den også er fyldt med gæster og håber også med vores lille event at kunne fortælle om det store samarbejde det i virkeligheden er, når vi har hundene med på arbejde. Samtidig vil vi jo også gerne vise hvor venlige hunde det egentlig er vi har. De er meget professionelle og gør kun præcist hvad de får besked på, for eksempel kan jeg fortælle at min egen hund, der nu er 7 år endnu ikke har bidt i nogen, det har der ikke været behov for, og så gør han det selvfølgelig heller ikke”.

For forlystelsesparken BonBon-Lands vedkommende er det også en stor glæde at invitere Politihundene indenfor både i og udenfor parkens åbningstid. ”Det er naturligvis en fornøjelse at kunne bidrage med noget så beskedent som gode træningsforhold, når vi nu har dem lige uden for døren. Og samtidig håber vi, at det vil være til glæde for vores gæster på lørdag, at de kan opleve hundene i en hyggelig og fredelig atmosfære og få syn for hvor stort et arbejde de kan og hvordan de kan være til glæde for alle lovlydige borgere. Ikke mindst børnene vil forhåbentlig have glæde af at kunne se politi og hunde i børnehøjde” udtaler direktør i BonBon-Land Thomas Jellum.

Politiet og politihundene vil være at finde i BonBon-Land, ved Myretuen på lørdag d. 1. september 2012 kl. 12.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu