Bang Bang

Mød Bang Bang-klovnen onsdage i juli, samt weekender i juni i 2022

Denne sommer byder på masser af sjov, spas, tryl og shows i BonBon-Land. Hver onsdag i juli måned, og weekenderne i juni fra lørdag d. 11 juni, kan du møde en af BonBon-Lands rigtig gode venner, nemlig Bang Bang-klovnen. Du kan ikke tage fejl af ham, da han er klædt ud som en rigtig klovn. Han vil gå rundt med sin guitar og nogle gange spille en sang. Andre gange laver han et ballondyr, og hvad han ellers kan finde på af klovne-spas.

Vi håber, I vil tage godt imod ham, da han altid vil tage godt imod jer. Han går rundt i og omkring Cowboybyen i BonBon-Land alle onsdage i juli måned, og weekenderne i juni fra lørdag d. 11 juni, mellem kl. 12.00-15.00. - Og husk, han kan rigtig godt lide at få taget billeder med ham på.

Mød ham tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag i hele juli måned.

NB! Husk vi har helt NYT fødselsdagsshow for alle de søde børn denne sommer. Det foregår på Børnescenen fra 9. juli til og med 7. august hver dag kl. 14.00 og 16.00. Hold øje med vores Facebook-side eller Instagram for mere information om showet og hvad der ellers sker i BonBon-byen for de mindre børn. Vi ses i BonBon-Land til den sjoveste sommer 😊

bang
Bang Bang
Køb sæsonkort til 2024 NU

Køb sæsonkort til 2024 NU

ONLINE

199 - 309 kr.