Giv et kram og et smil til vores maskotter

You are here

2017/07/11

I går den 10. juli lagde en af vores gode medarbejderes mor et opslag på facebook om hendes 15-årige datters arbejde som maskot hos os i BonBon-Land. Et job som skal være sjovt. Sjovt for medarbejderen og sjovt for børnene, som besøger vores park. I opslaget står der, at vores maskotter desværre nogle gange bliver behandlet dårligt af visse gæster. 

Det er helt korrekt, at vi har mindre gode oplevelser med nogle gæster, som ikke forstår, at det er rigtige mennesker, vi har inde i maskotterne. Derfor går ingen maskotter alene i parken. De har nu minimum én maskotven med pr. to maskotter, vi har på tur i parken. 

Mattis Willms, Direktør i BonBon-Land: Vi har rigtig mange søde gæster, men vi har gennem de senere år oplevet en kedelig tendens. Nogle gange kan vi godt blive ret forundrede over, hvordan folk opfører sig overfor vores maskotter og vores øvrige ansatte. 

Uanset om det er en maskot man møder, en ansat ved en forlystelse eller i telefonen oplever vi, at folk overfuser vores medarbejdere og det der er værre. Vi holder et skarpt øje med den udvikling og gør alt for, at vores medarbejdere skal føle sig sikre. Vi er en forlystelsespark og ikke mindst en familiepark. Børnene skal have den super sjove dag. Jeg vil dog tilføje, at de allerfleste gæster er søde og rare. 

Vores maskotter er meget populære og en del af vores DNA. Det skal være sjovt for børn at besøge vores park og en del af den oplevelse er at møde Henry Hundeprut, Børge Bæver, Åge Mågeklat og alle de andre venner – og det håber vi, at det fortsat skal være. Derfor håber vi, at man vil give et BonBonKram og et smil – og nyde oplevelsen. #BonBonKram