NYHED I BONBON-LAND: Vi præsenterer ”Den Hemmelige Verden”

You are here

Når BonBon-Land slår portene op til sæsonen 2018, så vil man for første gang nogensinde kunne prøve en virtual reality-oplevelse i BonBon-Land. Oplevelsen hedder ”Den Hemmelige Verden”. 

Det betyder, at BonBon-Land digitaliserer og fornyr en af parkens mest populære forlystelser; Viktor Vandorm. Du vælger selv, om du vil prøve forlystelsen i den virtuelle verden (med VR-briller) eller ej - og det koster naturligvis ikke ekstra. Samtidig bliver det den første rutchebane i Danmark, hvor VR-oplevelsen er interaktiv. Det betyder, at du ved hjælp af brillerne vil kunne indsamle ting undervejs. 

Dermed kickstarter BonBon-Land året 2018 med fornyelse. Men det er ikke det eneste, der tilføjes parken, hvis man spørger parkens direktør. Mattis Willms udtaler: 

”Vi har snakket og arbejdet hen mod en virtual reality-oplevelse i snart to år og derfor er jeg utrolig glad for endelig at kunne præsentere den i vores park. Vi har fået udviklet en helt særlig historie, som vi håber, at vores gæster vil tage rigtig godt imod. Det giver parken fornyelse og er helt anderledes end de nyheder, vi tidligere har haft – og i de kommende år vil vi komme med flere nyheder, så nu glæder vi os bare til at åbne St. Bededag.” 

Oplevelsen er udarbejdet af både danske og internationale eksperter på området. Samarbejdet og udviklingen af historien - som både skulle være nytænkende og på samme tid passe ind i BonBon-Lands skøre og sjove univers – kan du løbende se og følge på parkens sociale medier. Som passager kommer man nemlig ud på rejse til en verden, hvor man vil opleve spændende ting og vi lover, at alle bliver overrasket undervejs – også næste gang man prøver den. For man når slet ikke at opleve og sanse det hele på én enkelt tur. Forlystelsen kan prøves af alle over 120 cm. 

BonBon-Land åbner St. Bededag 27. april 2018 kl. 10.00. 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu