Ny kæmpe ost i BonBon-Land

You are here

BonBon-Land – 8. maj 2013

BonBon-Lands populære forlystelse Vandrotten er blevet opgradet til at ligne en farvestrålende og velsmagende ost med huller.

Når man kommer kørende til BonBon-Land i sin bil, kan være heldig at få øje på den store og flotte ostegule bygning, som vandrotten stikker sit lodne hoved op af. Den er nemlig blevet malet i et nyt iøjnefaldende ostelook. Oprindeligt lignede vandrottens bolig en kloak i en grå farve med rustpletter, men efterhånden var det på tide at prøve noget nyt, og hvorfor ikke en ost? Direktør Thomas Jellum fortæller: ”Alle rotter er vilde med ost, og vi syntes, at vandrotten fortjente en ny bolig efter at have været et kendetegn for os i så mange år.” Derfor er tiden inden åbningen i år bl.a. blevet brugt på at male vandrotten som en vaskeægte ost, med huller og det hele. Vandrotten er en af BonBon-Lands mest populære forlystelser, og har været det siden den åbnede i 1995, og da vandrotten i sin tid blev bygget var den baseret på slikposen kloakslam, som man faktisk stadig kan købe, og stadig med vandrotten på forsiden. Det er et syrligt bolsje i forskellige gustne farver med salmiak i midten.

En jordomsejling i vandrotten
Vandrotten bor i Danmarks sjoveste kloaksystem, hvor 12 frække rottebåde viser deres verden frem og giver de besøgende en sejltur på 4,5 minutter og 350 meter. Her er mange af de ting, man forventer at møde i en kloak – rotter, madrester og andet affald. Naturligvis udformet efter BonBon-Lands klassiske univers med humoren i højsædet. Undervejs oplever man et par store stigninger, hvor man efterfølgende ryger nedad – lige ned i vandet, så det plasker til alle sider – rigtig sjovt for hele familien. Hver af de 12 rotter sejler 10.000 omgange på en sæson, hvilket giver 120.000 rotteture i alt. Eftersom turen er 350 meter lang betyder det, at vandrotten faktisk rejser 42.000 km. i løbet af en sæson. Jordens omkreds ved ækvator er 40.075 km., så vandrotten sejler faktisk over en jordomsejling om året i sin kloak! Så hvis man har været en (meget) flittig gæst siden den åbnede for 18 år siden, har man måske været en tur eller to rundt om jorden, ellers kan det nås endnu!

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu