Ny direktør i BonBon-Land

You are here

BonBon-Land – februar 2015 

Det bliver den 49-årige Niels Feerup, en erfaren mand i oplevelsesbranchen, der overtager direktørstolen i BonBon-Land.

Den 2. februar tiltræder Niels Feerup sin nye stilling, som han kalder både spændende og udfordrende. – Jeg glæder mig meget. Dels fordi jeg ser et stort udviklingspotentiale i BonBon-Land, og dels fordi, jeg mener, der er et interessant perspektiv i at være en del af Parques Reunidos, siger Niels Feerup, der med en baggrund fra bl.a. Lalandia og Club La Santa har en bred erfaring med, hvad der skal til for at gøre gæster glade. 

– Jeg sætter pris på det samspil, der er mellem den oplevelse, som leveres, og det gæsterne forventer. BonBon-Land skal være en god oplevelse for børnefamilierne til en fornuftig pris. En dag i BonBon-Land skal være noget, der stimulerer børns fantasi og gør dem glade. 

– Jeg har læst både de gode og de knap så gode kommentarer på de sociale medier. Det giver mig et udgangspunkt til at se: Hvad er vi gode til, og hvad er vi er knap så gode til. Vi skal arbejde videre med de ting, vi er gode til, og tage hånd om nogle af de ting, som gæsterne kritiserer BonBon-Land for. Når gæsterne får en oplevelse, der svarer til det, de forventer, kommer de som regel igen – det er et vigtigt mål for os i fremtiden. 

Niels Feerup ser det som sin første opgave at lære mere om, hvordan BonBon-Land fungerer og finde ud af, hvordan den nuværende identitet kan komme til at spille sammen med en positiv udvikling af forlystelsesparken. – Når vi taler branding, mener jeg, der findes en række forskellige muligheder, vi skal have kigget på sammen med vores ejere, Parques Reunidos. De driver 56 forlystelsesparker rundt om i verden og har en masse erfaring, som vi kan trække på. 

– BonBon-Land er desuden en vigtig arbejdsplads for lokalområdet. Vi befinder os i en hård konkurrence med andre brancher og områder, men jeg er sikker på, at de erfarne medarbejdere, der er her på stedet, sammen med kommunen og de lokale turistorganisationer vil arbejde hårdt for at fastholde og udvikle BonBon-Land i fremtiden, siger Niels Feerup. – Men allerførst vil jeg gerne have lov til at lære mine nye kollegaer at kende. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til, at det bliver d. 25. april, hvor parken åbner, og jeg får mulighed for at mødes med vores gæster. 

Niels Feerup er opvokset i Nakskov, og efter nogle år med bopæl i Spanien bor han i dag København. Det seneste år har han drevet selvstændig konsulentvirksomhed og bl.a. arbejdet med turismestrategi og forretningsudvikling. Niels Feerup overtager direktørstolen efter Thomas Jellum, der forlod BonBon-Land i efteråret 2014. 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu