Næstved

You are here

Velkommen til forlystelsesparken lige uden for Næstved

 

Lige uden for Næstved ligger forlystelsesparken BonBon-Land. Et fantastisk sommerland fuld af sjove oplevelser og masser af muligheder for at opleve grin, sjov og kildren i maven! Du kan tage toget fra Næstved Station eller bussen, der går fra Næstved til Fakse Ladeplads.

Den store grønne forlystelsespark i Næstved ligger ca. 10 km fra byens centrum i en landsby, der hedder Holme-Olstrup. Du finder flere end 50 forlystelser i parken, og der er fri adgang til alle forlystelserne når først entreen er betalt.

Forlystelser til både store og små

I BonBon-Land har vi både forlystelser til store og små. De små kan blandt andet prøve karrusellerne Ormen og Dragen – eller hvad med en tur i rutsjebanen, Henry Hundeprut? Til de modige og ældre kan vi anbefale rutsjebanerne Hankatten og Vildsvinet, og til dem der vil prøve noget helt vildt, er der Svend Svingarm.

Hyggelige spisesteder i den grønne park

Når I bliver sultne undervejs, er der masser af spisesteder rundt omkring i parken. I kan også medbringe jeres egen madkurv og slå jer ned på en af de mange bænke og borde, som er opstillet overalt i parken. 

Vi glæder os til at se dig!

Klik på en af nedenstående knapper for at komme videre. Vi ser frem til at se dig i vores forlystelsespark – uanset om det bliver til hverdag eller weekend, i sommerferien eller efterårsferie eller til halloween.

 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu