Ny direktør i BonBon-Land

You are here

BonBon-Land – juni 2016

 

Pr. 1. juni 2016 var der skifte i direktørstolen i den 24-årige forlystelsespark BonBon-Land. Efter knap halvandet år i stolen har parkens ejere, Parques Reunidos, tilbudt Niels Feerup at blive direktør for to nye parker i Vietnam. 

Det er samtidig i en af Parques Reunidos andre parker, at den nye direktør er fundet. Det er den 37-årige nordmand Mattis Willms. Mattis har de seneste 3 år været direktør i Skandinaviens største vandpark Bø Sommarland i Telemark i Norge, hvor han med stor succes har øget gæstetallet med imponerende 52 % fra 2012 til 2014. Han stod fra sin start for øget fokus på at gøre parken mere attraktiv og det må gav pote. I 2015 nåede parken næsten samme niveau som 2014 til trods for en rekordkold juli i Norge. 

Tidligere har Mattis arbejdet i blandt andet Royal Caribbean Cruise Line og DFDS Norge, så han har mange års erfaring med både turisme og forlystelsesparker. Mattis har været i BonBon-Land mange gange tidligere og han kan også se, at der er sket store forbedringer det seneste års tid. 

Han siger: BonBon-Land er virkelig blevet en flot park og jeg ved også, hvor meget fokus Niels og resten af mine nye kolleger har haft på at optimere parken. Jeg glæder mig til at føre strategien om øget fokus på gæsteoplevelsen videre. BonBon-Land sluttede 2015 med både at halvere sit underskud og vende et faldende besøgstal til en stigning på 4 %. 

Vi skal så blot have en dejlig varm sommer, så er vi godt på vej. Vi vil og skal fortsætte den positive udvikling, siger Mattis, og tilføjer i øvrigt, at han har planer om at slå sig ned i Næstved. Han skal bare lige finde det rigtige sted - og så glæder han sig til at møde alle parkens gæster. 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu