Linse Kessler åbner Pelle Piratsprøjt

You are here

BonBon-Land – 20. juni 2013

Tag badetøjet med i BonBon-Land den 22. juni. Den dag åbner den nye, store forlystelse Pelle Piratsprøjt. En kæmpe vandborg med ikke mindre en 10 vandrutsjebaner. I dagens anledning kigger Linse Kessler forbi og skriver autografer sammen med sin veninde Didde.

BonBon-Lands trofaste gæster, børnefamlierne, har i mange år efterspurgt en vandforlystelse af den slags, hvor man kan blive rigtig våd, mens man har det biiiip sjovt. Nu er den her! En fantastisk vandborg målrettet til de 4-14-årige – og andre barnlige sjæle.

Der er masser af mulighed for at boltre sig på det 550 kvm store område med ikke mindre end 10 vandrutsjebaner, der alle udgår fra et næsten 10 meter højt tårn. Er man heldig/uheldig kan man få et ordentligt plask, når en af de tre vand-baljer vælter rundt med 280 liter vand ad gangen. På samtlige rutsjebaner vil der være en vandgennemstrømning på over 5.000 liter i minuttet – så der er fuld fart på!

Vandborgen er den første af sin slags på Sjælland
”Vi er meget stolte af vores nye vandborg, som er perfekt til vores vigtigste gæster, nemlig børnene. Vi er helt sikre på, at det bliver en stor succés, og vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkommen til Pelle Piratsprøjt, en forlystelse de har ønsket sig gennem flere år,” siger BonBon-Lands direktør, Thomas Jellum.

Linse Kessler har sagt ja til at komme og være med til åbningen af den nye vand-forlystelse – og hun har sin veninde, Didde, med. Linse vil skrive autografer mellem kl. 12 og kl. 14., og hun stiller gerne op til foto.

Der er omklædningsrum i forbindelse med forlystelsen, og der åbner samtidig et helt nyt ishus – så der er masser af mulighed for at blive kølet af.

”Nu håber vi bare på en lun og solrig sommer, så vores gæster kan få luftet badetøjet og have det sjovt i Pelle Piratsprøjt rigtig mange gange i løbet af sommerferien,” siger Thomas Jellum.

Der er dog taget forbehold for den til tider lunefulde danske sommer. Vandet i Pelle Piratsprøjt er nemlig opvarmet til 22 grader. Så husk badetøj og håndklæder, næste gang turen går til BonBon-Land!

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu