Kom til åbningsfest i BonBon-Land

You are here

Kom til åbningsfest, hvor vi fejrer vores 25 års fødselsdag.

 

Vi byder velkommen til en 2017-sæson, hvor vi samtidig fejrer vores 25 års fødselsdag. Vi fejrer fødselsdagen løbende gennem sæsonen.

Parken åbner lørdag den 29. april 2017 kl. 10.00, hvor Næstveds borgmester Carsten Rasmussen klipper snoren over og dermed officielt åbner sæsonen 2017 i BonBon-Land. 

På åbningsdagen vil der selvfølgelig være adgang til alle kørende forlystelser og derudover vil der ske flere sjove ting i parken.

Kl. 10.00 vil Skælskør Marinegarde underholde med musik ved hovedindgangen. De underholder igen fra kl. 13.00 med fødselsdagssang ved Annas Mokka.

Der sker flere sjove ting i løbet af dagen og du kan også komme til casting som BonBon-model:

Kl. 12.00-14.00: Bliv BonBon-model – Casting

Hvem kan deltage?
Alle seje børn i alderen 4-12 år og deres forældre, som besøger BonBon-Land 29. april 2017. Det sker i Junglen – ved siden Svend Svingarm.

Du vil få taget billeder og senere (ikke på selve dagen) udvælger vi de modeller, vi har behov for. Det er ikke sikkert, at vi vælger hele din familie.

Vi afholder fotodag med de udvalgte modeller en sommerdag såfremt solen skinner. Hvis ikke så rykker vi det til en anden dag. På fotodagen skal vi tage billeder fra de forskellige forlystelser, så det er vigtigt, at du tør prøve alle de forlystelser, der passer til din højde.

Mere info
Hver model, som udvælges til at blive BonBon-model, får efter fotodagen et gavekort på 500 kr. til brug i BonBon-Land. Vi forbeholder os retten til at bruge billederne i vores markedsføring af BonBon-Land.

Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme lidt ventetid.

Vi ses lørdag den 29. april 2017.

Vi ser frem til en sjov fødselsdagssæson med endnu mere fokus på jer gæster og ikke mindst masser af grin og smil.

Køb billetter
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev