Halloween Skeletternes Fest 2018

You are here

Nu på lørdag den 13. oktober åbner BonBon-Land for ”Skeletternes Fest”, som er temaet for Hallohviin i efterårsferien. ”Skeletternes Fest” er som sidste år inspireret af ”De Dødes Dag” i Mexico. 

NYE GYS

”Skeletternes Fest” er tilført nye gys. Alle fire labyrinter er nemlig ikke helt de samme som sidste år. 

BonBon-Land har også en ny uhyggelig film i 4D-bio, som er til de større børn. Måske er det den mest uhyggelige rutsjebane, du nogensinde kommer til at prøve. 

Der er også noget for de mindste. Hver dag vil der være værksted i teltet ved siden af Svend Svingarm, hvor de mindste kan hygge sig med at lave Hallohviin-ting. Parken er tilført flere skeletter og cirka kl. 11.40-11.50 hver dag vil man kunne møde zombier og skeletter til bryllupsfest på de mexicansk inspirerede kirkegård, som er placeret ved siden af Isslottet. Her vil man også kunne få taget billeder med en eller flere af vores zombier eller skeletter. 

Direktør i BonBon-Land, Mattis Willms, siger: 

Vi har de seneste år haft stor succes med vores labyrinter. Sidste år havde vi den mest besøgte Hallohviin i BonBon-Land, hvilket jeg selvfølgelig er rigtig glad for. 

Jeg synes, temaet passer rigtig godt til vores park, og jeg er især glad for, at der er labyrinter til alle aldersgrupper. Jeg har oplevet nogle af de nye gys, og jeg har set 4D-filmen, og det var jeg vild med. Jeg håber, vores gæster også får en god oplevelse i det gode efterårsvejr. 

”Skeletternes Fest” i BonBon-Land åbner lørdag den 13. oktober og har åben HELE efterårsferien + lørdag den 27. oktober 2018. Alle dage: 10-17. Labyrinter og værksted: 12-16. 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu