Halloween med NYHEDEN; ”Skovens forbandelse”

You are here

Nu på lørdag den 12. oktober åbner BonBon-Land for ”Halloween” med hele 5 labyrinter, værksted, ny 4D-film og nye tiltag – og med en uhyggelig skov som nyhed.

SKOVENS FORBANDELSE

Årets nyhed hedder ”Skovens forbandelse”, som bliver den mest uhyggelige af de nu i alt 5 Halloween-labyrinter i BonBon-Land. I den uhyggelige skov er der kastet en forbandelse, som de kutteklædte sjæle ikke kan slippe væk fra. Derfor vil de gå hvileløst omkring i skoven. Sagnet vil vide, at de er tabte sjæle, som forsøger at skifte plads med de gæster, som vover sig igennem skoven.

BonBon-Land har også en ny uhyggelig film i 4D-bio (”Den forheksede rutsjebane”), som er til de større børn. Måske er det den mest uhyggelige rutsjebane, du nogensinde kommer til at prøve.

Der er også noget for de mindste. Hver dag vil der være værksted i Måneland, hvor de mindste kan hygge sig. Kl. cirka 11.40 hver dag vil man kunne møde zombier og skeletter til ”Skeletternes fest” på den mexicansk inspirerede kirkegård, som er placeret ved siden af Isslottet. Her vil man også kunne få taget billeder med en eller flere af zombier, skeletter eller lign.

Direktør i BonBon-Land, Mattis Willms, siger:

Vi har de seneste år haft stor succes med både vores Halloween og vores Halloween-labyrinter. De seneste to år har vi slået besøgsrekord for Halloween, hvilket jeg er meget glad for. Jeg er især glad for, at der er labyrinter til alle aldersgrupper. I år glæder jeg mig til, at vi åbner ”Skovens forbandelse” og til alle vores gæster får nogle gode dage i efterårsferien”.

”Halloween” i BonBon-Land er åben fra lørdag den 12. oktober og har HELE efterårsferien + lørdag den 26. oktober og søndag 27. oktober 2019. Se det fulde program i vedhæftede fil.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu