Flere end 2400 i BonBon-Land med Frelsens Hær

You are here

BonBon-Land – 5. september 2012

Frelsens Hær inviterer igen i år børnefamilier med få midler på oplevelsestur til BonBon-Land. Flere end 2400 børn og voksne har takket ja til en dejlig dag i en af Danmarks sjoveste forlystelsesparker. Det er det højeste antal i mange år.

Frelsens Hær uddeler hvert år julehjælp til familier med få midler, men også om sommeren er Frelsens Hær i gavehumør og inviterer kvit og frit børnefamilier med på oplevelsesture i landets forlystelsesparker. Lørdag d. 8. september går turen for 8. gang til BonBon-Land.

En oplevelse man husker

Udflugten til BonBon-Land skal give familier med få midler et lyspunkt i hverdagen. "Mange familier har ikke råd til at holde sommerferie, og der kan være langt mellem oplevelserne sammen med familien. Derfor handler det om at give børnene nogle sjove oplevelser som en tur i BonBon-Land. De skal også have gode historier at fortælle kammeraterne," siger Lars Lydholm, informationschef i Frelsens Hær.

Og i BonBon-Land glæder man sig til at få besøg: "Vi glæder os meget til, igen i år, at byde familierne velkommen i vores forlystelsespark. Vi er rigtig glade for, at vi kan være med til at give børnene nogle oplevelser, som de måske husker resten af livet," siger Thomas Jellum, adm. dirketør i BonBon-Land, og fortsætter: "I BonBon-Land kan vi ikke redde menneskeliv, men vi kan med disse arrangementer give en håndsrækning til, at familierne kan glemme hverdagens bekymringer for en stund og nyde hinandens selskab. Vi har masser af sjov for børn og voksne i alle aldre, og vi ved fra tidligere familiedage med Frelsens Hær, at både børn og voksne får en masse gode oplevelser med hjem".

Mange familier med få midler

Rigtig mange familier vil gerne med på den gratis tur til BonBon-Land. Frelsens Hær har i år modtaget mere end 11.000 ansøgninger om hjælp. Det er et højere antal end nogensinde før.

"Det er rigtig trist, at der bliver flere og flere familier i Danmark, som har meget få midler. Mange familier har hverken råd til julegaver eller til at tage på udflugter om sommeren i sommerferien. Derfor er vi meget glade for, vi kan hjælpe familierne og sende dem af sted på oplevelsestur til BonBon-Land," slutter Lars Lydholm.

Frelsens Hærs udflugt til BonBon-Land finder i øvrigt sted samme dag som parken også afholder Hjerteløb i samarbejde med Hjerteforeningen. Så lørdag d. 8. september bliver én af de markante dage på året, med hele to store velgørende arrangementer.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu