Far til Fire vender tilbage

You are here

BonBon-Land – maj 2015

Da BonBon-Land åbnede den 25. maj, var der casting til den nye Far til Fire-film, som skal optages næste år. Det blev en stor succes, hvor hele 90 børn blev castet. 

Derfor har vi besluttet os for at afholde endnu en casting - i samarbejde med Blockbuster.dk som er BonBon-Lands samarbejdspartner - og kan hermed annoncere datoen. 

Det bliver lørdag den 27. juni kl. 10.30-16.00. 

Salg -og marketingchef Mette Rasmussen udtaler: 

”Vi har jo besluttet, at der skal være events i BonBon-Land hver weekend, og vi glæder os meget over, at Børnefilmsfestivalen endnu engang kommer til BonBon-Land. Vi vil jo virkelig gerne have et barn fra BonBon-Land med i den næste Far til Fire-film. Foruden at vi skal afholde endnu en Far til Fire-casting, har vi også en række andre spændende events i støbeskeen. Pinsemandag får vi besøg af de super populære værter Anders og Katrine fra Lille Nørd, som vi glæder os meget til. Vi går jo nogle virkelig spændende uger i møde med spændende live shows for børn i alle aldre”. 

Det sker i BonBon-Land i maj og juni: 

  • 25. maj: Se Anders og Katrine fra Lille Nørd optræde med musik, dansk sjov og ballade 
  • 30. maj: Casting: Bliv BonBon-model 
  • 7. juni: Se Danmarks bedste til street football og lær de sejeste fodboldtricks 
  • 14. juni: Stort Brand & Redning Show – bliv junior brandmand 
  • 20. juni: Børnenes Rekordbog – vær med til at slå rekorder i parken 
  • 27. juni: Casting til den nye Far til Fire-film 

Hvis man kan lyst til at komme til casting, kan man se alt om den første casting i denne film: http://youtu.be/37pPiHUx7FI Alle som kommer til castingen får en gratis film-kode til Blockbuster.dk.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu